.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 146
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    ами то си е така бе SiegHeil !! Нацизма включва в себе си расизъм и антисиметизъм !
    Има разлика между расизъм и справедливост..

Все едно аз да кажа че комунизма включва задължително избиване на интелигенцията... ^^
    тва си беше удар под кръста

ами то си е така бе SiegHeil !! Нацизма включва в себе си расизъм и антисиметизъм !

Все едно аз да кажа че комунизма включва задължително избиване на интелигенцията... ^^
    Няма разлика.Защото твоята справедливост е расизъм.

хора като всички други, не правя никаква разлика
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от valkanovb

Аз разлика между черен престъпник и бял престъпник не правя...само че рядко ще видиш да бял да ходи по центъра полугол, надишан с лепило, дънещ чалга от телефона и чупещ кофи...факти бате..

За това че 90% циганите са криминални индивиди аз нямам вина и няма да имам по меко отношение към тях само щото са черни, сеш се..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от valkanovb

Аз разлика между черен престъпник и бял престъпник не правя...само че рядко ще видиш да бял да ходи по центъра полугол, надишан с лепило, дънещ чалга от телефона и чупещ кофи...факти бате..

За това че 90% циганите са криминални индивиди аз нямам вина и няма да имам по меко отношение към тях само щото са черни, сеш се..
    ама прав си брат /така разсъждавам и аз / но си е въпрос до човек ... защото аз съм виждал пънкар /българин,само че надул пънк ../ който се държи по същия начин въпрос до човек пък и за негрите си важи ... нито нас нито 2пак нито снууп правят нещо нередно /освен да си пафкат на сцената/

Град
    Varna
    въпроса е дали тва че си пафкат ги прави огромно зло за човечеството ... докато искането да се избият всички освен белите си е леко малоумно и извратено !

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от RASISTA
    SiegHeil бате много си противоречиш понякога.Аз тебе не мога да те разбера даже коя идеология проповядваш
    Посочи ако обичаш къде си противореча
    For I am Winter born

Има известна доза истина в твърдението на ЗигХайл, че нацизма не вклюва расизъм в цялостния смисъл на понятието (тоест към всички), а само към определени народи и раси- евреите, цветнокожите, но щом Третия Райх се е съюзил с Япония, означава че нацистите не са изпитвали расизъм към жълтата раса, даже Хитлер е харесвал китайската култура (древната). Също така се е срещал с арабски духовни и политически лидери и се е съюзявал с тях в името на общата им борба- срещу евреите, понеже и арабите са силно против тях, нищо че и едните и другите са семитски народи. Така че расизъм в националсоциализма има, но не срещу всички, а най-вече срещу евреите. Преувеличено е това, което някои пишат, че нацизма включва омраза срещу всички раси, различни от нордическата (северната), преувеличено е и това, че са мразели чак толкова много славяните. Общо взето много митове са се създали около нацизма и макари да не е хуманна идеология, а напротив, не е нормално и приемливо всички злини на тоя свят да се хвърлят именно върху плещите само на тази идеология.

смърт за чифутите

гадни тъпи евреиски копелета,Смърт за чифутските свине.Смърт за евреите долни.Смърт за юдеизма. Мръсни еврески лайнари. :P

Re: смърт за чифутите

Цитирай Първоначално написано от kokala
    гадни тъпи евреиски копелета,Смърт за чифутските свине.Смърт за евреите долни.Смърт за юдеизма. Мръсни еврески лайнари. :P
    Ти па и ти се изказа "аргументирано", та няма накъде повече...

И като става въпрос за евреите, вчера на защитата на дипломата си работа бяхме с един курс, в който имаше едно момиче- еврейка. Аз се зачудих, защото на външен вид изобщо не приличаше на еврейка- руса и светлоока и ако сама не беше казала, че е еврейка никога нямаше да повярвам, че е такава, дори беше хубава да му се не види ...
    Изглеждаше свестно момиче, обаче като почна да чете темата на дипломната си работа, която естествено беше свързана с евреите и да славослави ционизма по едно време ми стана ясно, че е леко фанатичка. И все пак си изглеждаше като оставим това настрана сравнително свестна и зачудих по тоя въпрос, странно се почувствах ...

Град
    Dark Forest
    я пък не разбрах , квое общото между луцифеиарнството и евреите

Цитирай Първоначално написано от ANTI
    я пък не разбрах , квое общото между луцифеиарнството и евреите
    Е, това и аз не го разбрах да ти кажа

Ми не се обаждай като не знаеш бе, пиклеш кво си се разспамил из раздела тука и пишеш простотии, тука е сериозен раздел, не за лигльовци, които нямат мнение по основни въпроси около живота, тъпанар

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Sprite :)
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Ми не се обаждай като не знаеш бе, пиклеш кво си се разспамил из раздела тука и пишеш простотии, тука е сериозен раздел, не за лигльовци, които нямат мнение по основни въпроси около живота, тъпанар
    Не мъ кефиш
    Виж сега не преебавай темата ... пиши си в кофата ... в тая тема си пишем редовно 6-7 човека и то се по сериозни работи ... такива простотии като твоите само преебават раздела Ае върви си пиши глупостите някъде другаде Иначе kokala по-малоумно не успя ли да се изкаже ? 1во има много свестни евреи и ги познавам ... и само да ти кажа че българските евреи са ни доста благодарни и те в момента главно инвестират пари във Варна ... има си и свестни ,но както всяко стадо и това си има черните овци /които може би са малко повече от нормалното / това е

Цитирай Първоначално написано от NSBM
    da no az tqh vseki koito ne e evrein e jivotno
    I...

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    И те са хора...
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    И те са хора...
    е те и убийците са хора ... въпроса не е дали си към някоя група .... а как се държиш към другите хора

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ ГРЪМНЕШ КАТО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ПО-СМИСЛЕНО!!!!!!!!!!!!!!!!!
    това за мен ли е ?

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ ГРЪМНЕШ КАТО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ПО-СМИСЛЕНО!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Може да отидеш да го кажеш и на Наполеон, Марк Твен, Бенджамин Франклин, Достоевски, Алеко Константинов, Вазов, Каравелов и Ботев ^^
    For I am Winter born

Интересно ми е дали сред пишещите тук има евреи? Имам някои подозрения относно тези, използващи аватари с комунистически мотиви. А постовете им, затвърждават подозренията ми. Комунизмът е творение на евреите, и негов пророк е карл маркс. Нацизмът в Германия е също еврейско творение, колкото и нелогично да ви звучи. Примерно, как ви се връзват окултните практики и вярвания сред част от нацистите и християнството? Това не е ли по-скоро характерно за евреите и тяхната кабала? Показателно е и присъствието на евреи сред нацистката върхушка.
    А кой спечели от войната? Не са ли банките, собственост на евреите? А не създадоха ли еврейте благодарение на войната собствена държава, заграбвайки земи, които не им принадлежаха? Цялата война е била с предварителен еврейски сценарий, установяващ "победители" и "победени". И двата лагера са били финансирани от еврейските банки. Една от целите е била войната да продължи дотолкова, че да се разсипе христянска Европа. Как си обяснявате факта, че САЩ, които и тогава, и сега се управляват от евреи, влизат във войната доста време след започването и? Всъщност, истината е, че победените са обикновените хора от всички страни участващи във войната, а победители са световното еврейство и ционизма.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от SAHO
    Примерно, как ви се връзват окултните практики и вярвания сред част от нацистите и християнството? Това не е ли по-скоро характерно за евреите и тяхната кабала? Показателно е и присъствието на евреи сред нацистката върхушка.
    Мда, нацизма е създаден от евреи, но Хитлер просто е използвал модела срещу тях ^^
    For I am Winter born

Град
    Varna
    ами аз се чудя дали въобще ще ми пука ... но на повечкото нацисти тук ще им стане тъпо

Цитирай Първоначално написано от SAHO
    Примерно, как ви се връзват окултните практики и вярвания сред част от нацистите и християнството? Това не е ли по-скоро характерно за евреите и тяхната кабала? Показателно е и присъствието на евреи сред нацистката върхушка.
    Мда, нацизма е създаден от евреи, но Хитлер просто е използвал модела срещу тях ^^
    С това определено не съм съгласен. Ако им пречеше, еврейте щяха да го ликвидират по-рано, а той остава на върха до самия край на войната. Не знам доколко е бил наясно, че изпълнява нечий сценарий, но в общи линии се е придържал към него, волно или неволно. Лошият му принос за нашата история е в това, че под натиск принуждава нашата страна да се присъедини към Третия райх, което по-късно служи за претекст на болшевиките да стъпят на наша земя и да установят комунистическа диктатура. При неутралитет това зло едва ли щеше да ни сполети. Но сигурно и нашата страна, колкото и малка и незначителна да е, е била спомената някъде в еврейския сценарий, така че едва ли сме имали кой знае какъв избор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си