- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля помогнете ://
Лесно ли може момче 185-187 см 90 кг не първа красота да си намери приятелка ?! ://
www.d1nk0.aha.bg
Нямам никакъв късмет, моля дайте и някакви предложения какво да правя. Благодаря предварително.
П.С. Моля тея дето ще обиждат да не пишат!
да ти кажа за 185-187 см 90 кг не знам... обаче за 185-187 70 кг с атлетично тяло - твърдо да!абе човек, и си млад... на 15 си и имаш супер много време за приятелки и такива неща... ако ме питаш мене хич не ти трябва още сега.
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
I az sum gore dolo visok kolkoto teb s razlikata 4e sum 15 kila po lek xx ..... ama i mne me grozi sushtata sadba ^^ zatui ne se pritesnqvai.
Спокойно!
Тренирай си,ръгай шопската салата,
Радо Шишарката и всичко ще е ок.
П.П.5 кила ако свалиш ще ти гила,
ама не те знам за категория ли,
за какво ти трябват.
Щото по 2-3 км крос и скачане
на въже после ще ти идва добре.
И за външен вид,и за пъргавина...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Тръгни на фитнес, за няколко месеца ще заякнеш..ходи напред и не му мисли, защото колкото повече искаш толкова повече се отдалечаваш от целта сиИ аз нямам гадже, е И !? И на мен ми е самотно .. голяма работа, запълни си времето с друго нещо, чети, спортувай, занимавай се с нещо.Не си мисли че оплаквайки се тук ще промениш нещо.Всичко си зависи от теб
+1Първоначално написано от hardly_awakened
Първата стъпка , за да бъдеш харесван от другите е ти да започнеш да харесваш себе сиКогато имаш самочуствие ( но не прекалено се пак .. тогава е отблъскващо
) хората около тебе го забелязват , виждат че се харесваш и това им прави впечатление ... Ти може би сам си забелязал по улиците .. хора, които вървят със наведена глава, съзерцавайки обувките си никой не ги забелязва ... Така че ... Научи се да харесваш себе си ... за да могат и останалите да те харесват
![]()
Само ако имаш мозъчно вещество в главата,ако си добър и не си женкар.Дръж се естествено и подходящата ще дойде рано или късно.Първоначално написано от dinkoff
Аз си имам пъргавината, килограмите ми са добре за спорта който тренирам.Първоначално написано от Bai Toq
Значи само искам да кажа, че аз не съм женкар нито имам голямо самочувствие.Аз съм си най простовато момче. Държа си се много мило с момичетата но пак ... нз какво да правя :/
не, за да забиеш някоя мацка трябва да си 1.20, 130 кг, ина4е не става
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Покажи малко повече самочувствие - това се усеща от околните ...
И питаш лесно ли е да си намериш приятелка - де да имеше нещо лесно. Не търси просто приятелка, а човек които ще те разбира и уважава, любовта идва по-късно....
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Не се притеснявай. Ще си намериш момиче точно,когато най-малко го очакваш.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ти случайно да не си гледала един филм: The Secret , че нещо много позната ми се вижда твоята първа стъпка.Първоначално написано от anichkaaaa
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Въпросният "The secret" е невероятен филм, мен ме промени коренно ..Първоначално написано от MaMkaMy
Сладурче,Бай Тоя много се харесва,Първоначално написано от anichkaaaa
има самочувствие,всичко му е на 6![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от anichkaaaa
Ти щото си от хората с малко самочувствие и много сиво вещество в главата...
s1glasih se s anichkaaaa![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Ми не аз съм от хората със достатъчно голямо самочувствие , но не прекаленоПървоначално написано от class
А колкото за "сивото вещество" мисля че е тъпо да говориш, предположение че не ме познаваш
![]()
are da ne mi prevrushtate temata v chat a ?!?! ....
Пич, само като прочетох че се казваш Динко и ти се отщях!![]()