- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Без думи
Момиче на 12 години от ромски произход (мама им циганска проста, дейба) роди бебе и заяви, че сама ще отгледа детето (дете да гледа дете) с помощта на бащата на бебето (17 г. ) и майката (29 г.)!
Saatana vittu perkele hate crew!
Тука германки има дето раждат също на по 17, уат'с йоур пойнт?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
къде са 12 къде 17...Първоначално написано от Modern swinger
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Кво странно има... манговци.
По-ужасно е, че докато стане тая на моята възраст, ще е родила още 4 пъти.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Мама ми разказа, че като ме е раждала на съседното легло до нейното (в родилния дом) било момиче, българче в шести клас, което чакало да роди и смятали да запазят бебето. А бащата, също шестокластник нервно се суетял около бъдещата мама и чакал с нетърпение да види отрочето си.
eй, мангали, макя ви ше еба![]()
И тука раждат на 12-13 адашке ама поне всичко им е осигурено...Първоначално написано от Modern swinger
В 6ти клас един приятел скъса с гаджето си и тя, за да му отмъсти, се чука групов с двама смешковци от съседния клас и глупаците я забременихаПървоначално написано от babity
ония щеха да умрат, купуваха некфи хапчета, некфи глупости
В крайна сметка оная май не роди нищо
Нема такъв филм![]()
Заради такива цигании в България ромите се множат като хлебарки, докато в същото време българите не искат да се женят,камо ли деца да правят .. След 30-тина годинки състава на населението ще изглежда по коренно различен начин .. На 1 българин ще се падат 3-ма мангали .. Примерно .. Нищо не се знае ..
6teli da go gledat xaxaxaxaxa... v dom nali![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !