- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нуждая се от помощ !!!
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!... С ЕДНО МОМЧЕ СЕ ХАРЕСВАМЕ МНОГО... НЕ СМЕ ГАДЖЕТА,НО ...И ТАКА..НЕЩАТА ВЪРВЯТ ДОБРЕ.. ВСИЧКО Е ОК.. ОБАЧЕ ТОЙ ИСКА ДА ДОЙДЕ ПРИ МЕН,ЗАЩОТО НЕ ЖИВЕЕМ В ЕДИН И СЪЩ ГРАД ДА МЕ ВИДИ И ДА СИ ПОЛУЧИ ЦЕЛУВКА... ПРОБЛЕМА Е ОБАЧЕ,ЧЕ ТОЙ СЕ Е ЦЕЛУВАЛ,А АЗ ОЩЕ НЕ СЪМ И МАЛКО МЕ Е СТРАХ... МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ...![]()
![]()
Разбий си мозъка хахахахах
бе какви са тия глупости, бЕ ?На колко си че задаш такива МАЛОУМНИ ВЪПРОСИ?
Има много такива теми.
Главното е-не се притеснявай,
другото само ще стане.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Само заради целувката ли ще дойде?Вярвай си,че те харесва,в случай,че дойде само заради целувката.
Bai Toq... мерси.ам.. sasha_90 виж той няма да дойде заради целувката,а заради мен... но знаеш ли.. може и да си права..![]()
![]()
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!!В живота не е нужно постоянно да си важен - важното е да си важен, когато е важно.
:P
E тва е решениетоПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Подкрепям горните двама...но и 3 биха свършили работа.. а може би бутилка?![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Остави всичко на него и не се притеснявай
Защо не направим водките 3 бутилки?!?!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
А той какво ти каза?Ще дойде да се видите или ще дойде да си вземе целувката?Защато ако е казал второто,си мисля,че само заради удоволствието идва,а не заради теб.Не знам,може и да бъркам.Но не бих се доверила на човек,който е от друг град,толкова лесно.Че чак и целувка да му давам когато дойде,уж,заради мен.Внимавай да не те измами.Първоначално написано от litlle_devil
ами sasha_90 виж.. той ме попита дали искам да го видя и аз му казах да.. обаче той ме попита дали ще си получи целувка ако дойде......
sextazy_baby ... мерси
KillSwitchEngage... добро предложение![]()
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!!В живота не е нужно постоянно да си важен - важното е да си важен, когато е важно.
Първоначално написано от miss_asi
![]()
не е зле
Някога да си ползвала тази опция?
Цял ден можеш да си четеш съвети за първата целувка.
hardly_awakened,сестра ти е сладка,ама намали го малко тоя подпис. О.о
t'va naistina she ti pomogneПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
az predi 4 meseca se celuvah za pruv put a mom4eto beshe dosta opitno i za t;va si piinah malko pove4e i kato se otpusnah polse cqla ve4er se celuvahme dokato si lejqh v nego
![]()
![]()
![]()
![]()
My life is music !![]()
![]()
+1Първоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
Абе като и гледам коментара по добре май само пръстчето да си топне в чашата, че....Първоначално написано от miss_asi