- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как прекарахте лятото
Определено си го изкарах много добре, най-добре от всички лета до сега,
направо ми става лошо като си помисля, че ще започвам училище след 1 седмица и няма да имам толкова време за излизане (12 клас съм)
Еми супер беше, малко не си бях организирала времето за всичко, но беше наистина хубаво
Инак аз вече от месец и седмица си ходя на даскало *вдига рамене* сега октомври поне ще си имам ваканция, докато другите учите![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Миии ок беше.. Запознах се с нови хора, научих нови неща...
Последния месец не беше никак интересен но поне изгледах всички филми които през последните 3 години нямах време![]()
Сравнително добро лято имах аз. Повечето неща, които се надявах да станат, станаха. Прекарах лятото с любими хора. Е, имаше и не чак толкова приятни моменти, но... доволна съм.![]()
Аз до преди 1 седмица не бях доволна от разветието на лятото при мен, защото тази година бях кандидат-студентка иии само изпити, класирания трябваше да чакам и не можах да отида на море с приятели. Но за сметка на това на 31ви заминах за Дубровник (Харватско) и си изкарах много хубаво. Страхотна красота е там и съветвам всеки, който има възможност да посети града - наистина няма да съжалява![]()
Ето и малко снимчици за любознателните:
http://prikachi.com/files/340104t.jpg - островът Свети Стефан
http://prikachi.com/files/340107r.jpg - остров Локрум
http://prikachi.com/files/340109w.jpg - Дубровник /стар град/
http://prikachi.com/files/340110e.jpg - Софийската Витошка в Дубровник
http://prikachi.com/files/340111v.jpg - изглед към Дубровник /стар град/ от крепостната стена
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Пфф,донякъде намразих тва лято-еднообразие,тренировки,реп етиции..
Обаче като осъзнах колко хубави моменти съм имала-излизах с много стари приятели,намерих нови и не ми се искаше лятото да свършва..
На морето беше супер.. - супер много различни и готини хора..
Запознах се с едни,опознах повече други..
Научих някои неща за себи си,особено,че на моменти съм като цапната с парцал..Оказах се конфликтна личност![]()
Сега много ще ми липсват тия неща..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
аз се озорих малко с изпит и не можах да почуствам лятото както си му е реда..но иначе съм доволна.Имаше любов, приятели и такам![]()
mi be6e dosta razoobrazno hodih kade li ne po 4ernomorieto non stop kef seki den ludi raboti ne raboteh tva lqto postoqnno bqh na vynka na plaja ama ne6to ne me nakefi kato minaloto minaloto raboteh izlizah dosta dosta po malko ama nqkak si be6e po qko
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
бачкане и 2-3 седмици лентяйстване
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Супер-дупер-мега-ултра якият аватарПървоначално написано от Teddy_Picker
![]()
Мъжо, така така, имаш семейство да издържаш![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Нищо изключително не се случи при мен това лято...Малко на село,малко в Пловдив и после 5 дена на моренце и...отиде си лятото...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Продължавай така и скоро няма да имам..Първоначално написано от Modern swinger
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Това лято липсваха боищата, болниците, цирковете и филмите на миналото, ама имаше някои пре-доволни проваляния и тваЙ !
Това лято липсваха боищата, болниците, цирковете и филмите на миналото, ама имаше някои пре-доволни проваляния и тваЙ !
Хубавото е, че в скоро време ще има нови интересни преживявания.
Eми долу-горе добре.Десет дена от юли минаха невероятно просто, обаче после се почна скуката.. Абе биваше, тия 10 дена ми го оцветиха, иначе щеше да бъде наистина зле.
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..
Тц, днес лош го раздавашПървоначално написано от _SL_
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
ееех...и тва лято 'прекарахме',ма свърши![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Това лято няма да се запомни с почти нищо хубаво.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не го усетих много.
Края на май месец-бал.
Юни месец-предварителен изпит.
После учене на теми.
Юли месец-изпити на 14-ти, 17-ти, 20-ти, 22-ри, 27-ми, 31-ви...
5 август-класиране и следващите дни-записване.
Едва след 10-ти август бях свободна, но по-голямата част от лятото бе минала.
Е, все пак отидох на море за 2 дни, после на гости при баба, а после в Македония с родителите ми.
Не се оплаквам, не беше лошо. Всъщност кандидатстването ми донесе главно нерви и умора, бях адски изморена, но имаше резултат. Ползотворно лято. Много неща научих!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Общо взето като всяко лято. Мина бързо и динамично, като на моменти имаше и скука. Всяка година е почти едно и също, просто тази година отидох на значително повече места.
ами работа, ама работата беше толкос аиляк, че вобще не я усетих ... работих, радвах се на живота че и пари ми останаха ... ако може пак![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....