- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите
"всяка жертва си заслужаваше","толкова мн жертви за нищо" Кое от 2-те твардения подкрепяте ?![]()
Зависи зааа .. какъв случаи става въпрос![]()
![]()
Еми става въпрос за момиче....да тичаш след нея и след това да си най-щастливия или сичко,което си направил да е за нищоПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Зависи!Ако обичаш момичето всичко ще си е заслужавало.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ако я обичаш - да
ако не я обичаш - не
не мислех че е толкова далече от акъла ;??
![]()
Заслужава си,ако я обичаш,но ако не я обичаш не.
Добре в следната ситуация:Аз обичам 1 момиче тя мен също,НО има още едно момче,което ходи с момичето....е как мислите ?
ne nz dali si zaslyjava ili ne no nikoga ne trqbva d as1jalqva6 za ni6to... kakvoto e stanalo e stanalo i tolko gledai napred.. 4ove4e..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Ти си единствения в тоя форум,който подкрепям и мн уважавъмПървоначално написано от KillSwitchEngage
mi 6tom i tq te e obi4ala 6to prai s nego...ili ti si i lyubovnik...ako e taka ne si zaslujava...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Да вече опитах помага наистинаПървоначално написано от KillSwitchEngage
мс за съвета и за подкрепата
![]()
Същност той се указа пълен глупак....Те сега са скарани,но ме е страх да и предложа за да не ми каже не заради него... а просто немога да стоя далече немога ;(Първоначално написано от KillSwitchEngage
Щом е глупак и в момента са скарани,признай й чувставата си,но не бързай да й предлагаш.Кажи й просто как се чувстваш.И нека после сама избере.
Ти и кажи и я остави сама да избере. Не я притискай!![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Съгласен съм,любов мояПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Благодаря тиПървоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()