- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кога си в овулация?
как се определя овулацията?![]()
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Имаше неква формула мисля ама във форума в който я видях съм изгонен и даже немога да вляза(импуслчето)
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
http://www.surecheck.info/clogin.php
Тука си напиши данните и ще ти ги изчлисли ..
Иначе се пада посредата м/у 2 менструации!... ако ти е 28 дни -> на 14 ден ти се пада....
Горе долу 14 дни след началото на цикъла
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Хаха яко ,изчисли ми че на 5-ти ми е овулацията, ооо значи скоро, моя мъж да се приготвяПървоначално написано от black_wish
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
aa tfa e mn qko ... a ta znachi kato si v ovolaciq mje ili nemoje da pr sex kfo beshe 4e tfa o6te ot 4asovete po biologiq ne go rrazbrax pls otgG :S![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Може, може, точно тогава стават бебетатаПървоначално написано от exclusive__16
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не, 14 дни преди да ти дойде - ако цикълът ти е 28 дни - около 14ти ден; 30 - 16ти ден; 32- 18ти ден.Първоначално написано от girl_in_black
И ти сигурно правиш секс?Първоначално написано от exclusive__16
когато ти стане редовен тогава иди на гинеколог и той щи каже![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Със сигурност ...Първоначално написано от f(x)
![]()
Правете тогава най-много секс пък после ще има теми "Бременна съм" ...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
neee naprotif ne pravq vse o6tEe ...no tfa ne mi beshe qsno za tfa
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Майка ми е имала овулация в последния ден на цикъла и...така е забременяла с менТъй че не вярвайте на формули и тн..
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
awe ot vs do tuk izvoda tree da e edin..ako iska6 beb4e si pravi sex vs den..p1k kak doe...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
ina4e s1m s1glasna s black_wish ..Първоначално написано от black_wish
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Единственият начин да се изчисли овулацията е чрез тестове и то трябва да се правят поне 2 месеца за да знаете.Такива обяснения от сорта "около 14дни преди цикъл " са повече от малоумни, защото самата ОВУ трае няколко часа, а има шанс да се забременее ако си правил секс най-много 24ч преди нея.
Situatin normal-All fucked up...