- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена
Искам да попитам дали това че съм девствена на 21 е някакъв проблем![]()
Ne nikakav problem ne e !!!Kogato se po4uvstva6 gotova go napravi s lubimiq 4ovek!!ne se kompleksirai ot tozi fakt!!!![]()
![]()
![]()
Не е никакъв проблем,когато се почувстваш готова и съвестта ти поэволи,действай![]()
защо да е проблем....това показва,че още не си срещнала точният човек![]()
someone else...
Проблемът е, че си на 21, а пишеш тук не за да даваш, а за искаш съвети...Първоначално написано от adidasche
Situatin normal-All fucked up...
подкрепям Ico_
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Или е някой инфантил, или темата е "ебавка"...Е ,ако темата е ебавка, човека пак е инфантил...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Колко жалко е че в днешно време това се брои за серозен проблем.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
+Първоначално написано от EmILiA`
това ако е някакъв проблем, просто показва, че не си срещнала правилния човек
tova e mn hubavo,4e si uspqla da se opazi6 devstvena do tvoite godini.za jalost pove4eto momi4eta ve4e go pravqt na 12 ili 13.az sam na 15 i sam devstvena,kato teb, i nqmam namerenie skoro da goo pravq,makar 4e imam 4oveka do seebe si i mn se obi4ame i darjim 1 na drug,no za vs si ima vreme,az az sam o6te malkabravo na teb,trqbva da se gordee6 s tozi fakt
![]()
Руса кукличка
Ее браво на момичето : )) рядкост, но пък за сметка на това ме уби от смях с това " Денствена" !Първоначално написано от adidasche
Първоначално написано от Drogiranata_
Явно не си намерила подходящия и няма нищо лошо в това че си девствена,напротив даже.От личен опит ти казвам че секса с човек когото обичаш е много по хубав.Пожелавам ти и ти да го изпиташ
Еми на нас не ни е проблем .. ако на тебе ти е - върви да се е*еш![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ще ви помоля да се придържате към темата и да си спестите обиднити коментари.
Благодаря!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ми кат е девствена к'ви съвети да дава ...Първоначално написано от Ico_
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
хех ..ем според мен не е никакъв проблемкогато го направиш за първи път трябва да си напълно сигурна, че го искаш и че го правиш с човека, с когото го искаш ..
мале ти си много добре ами аз като съм на 13 и съм девствен![]()
![]()
![]()
Jenite sazrqvat polovo na 14-15 godini i do 1-2 godini po4ti vsi4ki ve4e sa pravili sex. Ako e nekoq krasiva moma i ima mnogo uhajori nqma na4in da se otarve-vse nqkoga 6te i se natisnat koga i se ebe ili e piinala dva vermuta i ga6tite i 6te padnat. Za da si devstvena na 21 zna4i nikoi ne si e poiskal ot tebe, predstavqte li si kvo 4udovi6te e taa i kva e groznica. maleeee
Ти си егати ИдиотА.Първоначално написано от Soichiro
Добре си е момичето и то даже много по добре от тези които на 12 са ги оправяли във всички възможни дупки и се ебът в храстите като некви зайци.
Било ли проблем?!?![]()
![]()
![]()
На нас не ни е никакъв проблем ако ще и на 71 да си.![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Не е проблем.Първоначално написано от adidasche
Първоначално написано от adidasche
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
може да е грознанаистина тряа когато човек е готов ама над 21-22 год вече се води за проблем с общуването
awe po dobre da si devstvena na 21 otkolkoto da po4ne6 da se e*e6 na 12 s koito ti padne