.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: Девствена

Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    awe po dobre da si devstvena na 21 otkolkoto da po4ne6 da se e*e6 na 12 s koito ti padne
    +1000000000000

Еми за мен не е проблем и за теб неби трябвало да е. Но виж ако мислиш, че е проблем лесно можеш да го решиш
    Вече се съмва и слънцето изгрява,
    куките пристигат, настава страшна врява.
    Всеки гледа сам да се измъкне,
    купонът ще започне отново щом се мръкне.
    Отново и отново всичко се повтаря,
    със секс и алкохол кръгът ни се затваря!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не е проблем, вероятно още не си срещнала подходящия човек
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    ебаа тая на 21 и дествена бахти старата мома разбираш ли
    GTA Stunting

оф няя ли се затвори вече тая тема

Забелязвам че всички момчета помислихте момичето за някво зомби,защото била девствена досега,а момичетата защото много добре я разбираме и ще си я защитим,защото все пак момчетата не могат да разберат колко важна стъпка е това за момичето.
    Защо пък да я съдим?Браво че си успяла да се опазиш досега (ти си за някой резерват),но не мислиш ли че е крайно време вече да...действаш по въпроса,защото все пак пропускаш нещо много хубаво ( е аз не съм го практикувала но пък съм сигурна че е приятно ).И поздравления наистина,зашото и аз мисля че преди 17-18 години...няма начин.Ама айде вече...действай!!!

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Или е някой инфантил, или темата е "ебавка"...Е ,ако темата е ебавка, човека пак е инфантил...
    Колко си зле.
    mhm saglasna sam

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

mm nem tfa ne e nikakav problem.bravo na tebe tova ne e problem.daje sega kogato se re6i6 6te ti e po hubavo i 6te znae6 4e e s to4niq 4ovek.

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от Люси
    Не е никакъв проблем,когато се почувстваш готова и съвестта ти поэволи,действай

+1+1+1+1+1+1 abe +1 000 000

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    Забелязвам че всички момчета помислихте момичето за някво зомби,защото била девствена досега,а момичетата защото много добре я разбираме и ще си я защитим,защото все пак момчетата не могат да разберат колко важна стъпка е това за момичето.
    Защо пък да я съдим?Браво че си успяла да се опазиш досега (ти си за някой резерват),но не мислиш ли че е крайно време вече да...действаш по въпроса,защото все пак пропускаш нещо много хубаво ( е аз не съм го практикувала но пък съм сигурна че е приятно ).И поздравления наистина,зашото и аз мисля че преди 17-18 години...няма начин.Ама айде вече...действай!!!

i az mislq 4e e vreme da deistfash :P
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    between the stars ,,
    темата ми куца нещо
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Или е някой инфантил, или темата е "ебавка"...Е ,ако темата е ебавка, човека пак е инфантил...
    Колко си зле.
    +1 za purvi put

Супер фен

Re: Денствена

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от adidasche
    Искам да попитам дали това че съм девствена на 21 е някакъв проблем
    На 21 и си девствена? Ти не си в ред бе момиче...

Колкото по-късно, толкова по-добре. Недей говори така, защото като станеш баща, няма да ти е приятно да разбереш, че 11- годишната ти дъщеря е правила секс, нали?! Вярно, че на нас ни е странно на 21 човек да е девствен, обаче.....факт. ))

Re: Девствена

Цитирай Първоначално написано от adidasche
    Искам да попитам дали това че съм девствена на 21 е някакъв проблем
    lele kak moja da se zapazish tolkova we?? No ina4e e mn pohvalno

Най-подходащия момент е,когато ти си готова,щом още си девствена значи не си!Годините не са важни!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от emchetyyy
    оф няя ли се затвори вече тая тема
    и аз това се чудя
    Don't worry, be happy!

Град
    u nas
    Не е срамно. Никой не може да те задължи.

Мега фен
    Кво си я пазете бе женски..приемете истината на 21 девствена не говори добре за нея баси...
    Тея приказки станаха банални:
    Не си намерила подходящия.
    Трябва да се гордееш, че си девствена...ала бала

Като е толкова голяма гордост вий що не сте чакали до 21 да го направите...
    Или вие ВСИЧКИ сте намерили ПОДХОДЯЩИЯ...булшитс.

На 21 години майка ми е имала дете и семейство.Не е седяла по тийн форумчета, да чака съжаление от 14 годишни дечица, че не я е огряло..

И още нещо.Спрете с репликата "за всеки влак си има пътници".
    Ако не дейвстваш, влака ще те подмине, защото ако влака за теб е нещо, ти за влака си нищо.

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Чичко_Полицай аз съм напълно съгласен с теб. И това че за всеки влак си има пътници или и на теб ще ти дойде времето са пълни простотии. Честно аз бих казал, На 21 девствена или е много грозна или е монахиня
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Кво си я пазете бе женски..приемете истината на 21 девствена не говори добре за нея баси...
    Тея приказки станаха банални:
    Не си намерила подходящия.
    Трябва да се гордееш, че си девствена...ала бала

Като е толкова голяма гордост вий що не сте чакали до 21 да го направите...
    Или вие ВСИЧКИ сте намерили ПОДХОДЯЩИЯ...булшитс.

На 21 години майка ми е имала дете и семейство.Не е седяла по тийн форумчета, да чака съжаление от 14 годишни дечица, че не я е огряло..

И още нещо.Спрете с репликата "за всеки влак си има пътници".
    Ако не дейвстваш, влака ще те подмине, защото ако влака за теб е нещо, ти за влака си нищо.
    +1
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Град
    Sofia

мда

мда отивай веднага се бесиш

Ne tova ne e problem,no0o ne moga da razbera za6to0o za nqkoi e problem 4e momi4eto0oe devstveno0o...p1k isporedmen tova e dobre...pone ne e nqkoq kurva kato0o nqkoi 12 13 godi6ni....moga da ti kaja evala macko0..
    To love is easier than to prove your love!!!

ти си доста рядък случай, по принцип на твойта възраст вече са спали с около 15-16
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Аве защо според вас тва е проблем ве...тя момичето ако иска може да го направи и на 54...тва си е лично неин проблем...вие квот се впрягате ше каеш чеее едва ли не като е на 21 и не са я чукали е най-задръстената и тряя се самоубие.....ае стига глупости

Hubavo e 4e si yspqla da se opazi6 za 4ast ot mom4etata da hodqt s momi4e zna4i da pravqt zadaljitelno seks sas neq . Tova ne e pravilno spored men .Radvam se 4e si uspqla da dostigne6 takava vazrast bez seks jivotat e pred teb
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си