- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- imam vapros!
zna4i sega otivam v drugo u4ilishte,a nito edin 4ovek koito da poznavam i se 4uvstvam malko izplashena.vie kak se 4uvstvahte kato zapo4vah te 8 klas v novo u4ilishte??
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
ми аз също като теб не познавах никого и ест бях уплашеназа това на 15 ходих с баща ми и вече като се запознах с 2-3 зайци се почувствах по-добре
![]()
случая е почти същия но не съм се местила в осми клас а по-рано
трябваше да се местя в ново учлище заради обстоятелствата и аз като теб се притеснявах .. при теб е по-различно защото всички сте непознати а при мен беше че всички си имаха опредлени приятели защото са били повече от 4-5 години заедно и аз така да с каже щях да им се натреса .. поне аз така мислехии отидох всичко мина нормално оттам ме заговорихаа много хора и създадох нови приятели .. сега най-добрият ми приятел е от класа ми също и другите от моята компания ... с времето се свиква няма защо да се притесняваш пък и ти не си единствена
![]()
П.С. - струва ми се че май имаше такава тема![]()
Винаги е така. В началото е много тъпо. Чувстваш се неловко, не познаваш никого, седиш и гледаш тъпо... Аз съм минавал през това 5 пъти, така че... Свиква се. Просто не показвай, че си изплашена. Първото впечатление е много важно. Покажи, че си сериозно момиче, а не мърла и бързо ще се впишеш![]()
и аз тая година ще съм в нов клас....мерси за съветите![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
И аз се чувствах странно.Бързо ще свикнеш,даже ще ти омръзне да виждаш едни и същи физиономии.
И аз бях доста изплашена,ама се запознах с доста хора и ми мина.Спкс лесно се свиква с ново даскало
по същия начин, нервна, дори изплашена щото все пак ще съм с нов клас в който не познавам съучениците си ама после като ги опознах ги прая диви и щастливи![]()
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Аз съм от Самоков, но уча в София...И никой не познавах в новото училище, освен една мацка от моя клас, с която си пишехме по скайп, и се намерихме на първия учебен...Беше много забавно,всеки заек гледаше странно..Изплашена не се чувствах, чувствах се добре, защото се бях разкарала от тъпия роден град...Първоначално написано от anjeliz
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
аа защо 5 пъти ...аз 3 пъти самоПървоначално написано от AceXe
сега ще ми е 3рия
![]()
аз същоПървоначално написано от Voodo_doll
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ми бях притеснен дали ще има поне един нормален в класа ми,и останах доволен-има единдругите всички са идиоти...не исках особенно да се запознавам с тях ама кво да се прави...