- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изхлузен презерватив
Вчера правихме секс със приятеля ми със презерватив но имам малък проблем!!Значи правехме го на задна но легнали и по едно време той го изкара и ми каза че презерватива е бил на половината на члена му почети само на главичката за по точно а той беше свършил!Имали някакъв шанс нещо да е станало при това изхлузване!?????
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Ако е изхвърлил много сперма, и ако презерватива е бил много изхлузен, има вероятност да е попаднало нещо вътре...но не вярвам ,ако е бил в такова състояние,че чак да изпусне сперма в теб, при самото изваждане на пениса, би трябвало презерватива да си остане вътре...Поговори с приятеля ти...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Малко по-голям от шанса да ти се изпразни върху лицето, капка сперма да падне по брадичката ти върху влагалището, да влезе вътре и да те оплоди. Сиреч не особено. Презервативите са стабилни, а главичката й се вика така именно защото там е удебелено и освен ако веднага не му се е спаружил до мижави размери (малко вероятно), няма опасност.
ако члена му е бил надървен би трябвало да няма проблем, но ако е бил свършил и сте продължили да правите секс, след което му е омекнал и презерватива се е плъзнал по члена му има вероятност от попадане на сперматозоиди. най- добре е да изтичаш до аптеката и да си купиш хапче:
Plan B
Ескапеле
Постинор Дуо (по- принцип знам, че това е с най- голям процент за успех)
или каквото ти предложат за хапче за предотвратяване на нежелана бременност след секс.
Не сме продалжавали да го правим след като той е свършил!!Но той рязко го извади и ми каза че е свършил но презерватива му беше се изплъзнал нагоре на главичката!!!!Много се притеснявам.....члена му беше надървен
Значи няма проблем. Щом при рязкото изваждане презерватива се е задържал, значи е бил стабилно хванат и нищо не е излязло... Ключови са първите 5-7 сантиметра на презерватива, останалите 8-10 са за да стои стабилно и за удобство.
Естествено, че няма никакъв шанс...какво веднага давате съвети за хапчета...вие като витам Ц започнахте да го пиете тоя ескапел...за щяло и нещяло...Презерватива не е бил скъсан, не се е изхлузил, не е останал в нея...какво значение има, че е бил по-напред...това всъщност е съвсем нормално...
А и някой има ли представа от вас, че от вътрешната страна на презерватива има едно специално "кремче"...и ако някой познае за какво служи...
Situatin normal-All fucked up...
Няма шанс .
Някой да ми обясни, трябва ли да се ч****е, докато свърши ????
Не може ли да се спре малко преди това и да си свърши извън теб ???
Мале толкова ли е сложно, момчета, ама така като сгафите, може някой ден да се научите и да пазите ....
По темата : Винаги има опастност, но има и значение колко се е изхлузил кондома![]()
няма начин и потърси малко имаше абсолутно същата тема ...
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
За бременност - не. За болест - да!
Каква болест???Извинявам се че има такава тема!!!!natedog написа:
За бременност - не. За болест - да!
тя има предвид че по полов път се предават доста болестиПървоначално написано от Cvetito53
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
Постинор дуо отдавна не се произвеждат
Schranz music is my world !
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kolko pyti da vi kazwam , 4isto prsoto i qsno sledwaite moito zlatno pravilo v sexa - NIKOGA NE SWARSHVAITE VUTRE VAV VAGINATA (DORI I DA POLZWATE PREZERVATIVI) tolkova mn qdove 6te vi spasi tova prosto dvijenie , kostva6to samo 1 secunda , predotvratqvashto tolkova mnogo glavoblaskanici![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. tova ne vaji za dvoikite koito iskat da podpomognat za uveli4avaneto na populcaiqta v България !
Аз също го правих с приятеля си на задна и след като свърши, си го изкара, но нещо, приличащо на сперма (или точно сперма) падна по крака ми.... Не съм добре запозната, има ли повод да се притеснявам??
Надявам се някой да ми отговори, въпреки че са минали доста години от публикуването на този статус.
Ееее baby_baby, остави сега, тя да си мисли, че ще е мама, пъкхем не знаят за какво иде реч, хем го и правят ....