- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- с подарък или без?
Здравейте.Най-добрият ми приятел има Рожден Ден днесИ сега ми се обади на мен и на още няколко приятели да идем довечера само да ни почерпи.Но инак той ще си прави рожденния ден с приятелите ни .. в петък и тогава ще му носим подарък.Но пък сега не можем да идем без нищо .. все нещо трябва да вземем
![]()
Един букет за майка му дали става?![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ами става що да не става а пък после подаръка щом друг път ще го прави сега поне ще уважите майка му но пък може само една картичка а после подаръка...
Може и една кутия бонбони![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
+1Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
да бонбоните са добър вариант
купете някакви
аа след това и подаръка![]()
мисля че така ще е най-добре
Букет за майка му и някоя голяма хубава картичка с пожеланията ви.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Някакъв парфюм.
Има хубави мазила, т.е. афтършейви на ниска цена - ако се бръсне разбира се. Парфюми също има..
Варианта с букета за майка му и бонбоните е по-добър според мен.
Don't tell me what I can or can't do !
Мхм ;]Първоначално написано от nefchi_bs
Окей.Благодаря ви много.Ще му вземем бонбони и букет![]()
Може да затваряте темата.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!