Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
nz ve4e kakvo da pravq.priqtelkite mi postapvat mn gadno sprqmo men.az pravq vs za tqh ,a te sqka6 me otbqgvat..nz kakvo da si mislq.v4era sa se sabrali a men ne mi kazaha ni6to i az im se nasardih.dnes mi zvannaha da izlezem po-kasno no az kazah 4e imam rabota,za6toto naistina e taka.predstoi mi da hodq na diskoteka,za da vidq gadjeto,no kak da slezna s takiva priqtelki ,koito vseki moment mogat da me zaebat...te kazaha 4e 6te sleznem zaedno,no ve4e neznam.sega 6te kajete da si namerq novii priqtelki,no ne e tolkova lesno i ne mislq ,4e problema e v men.mojebu za6tooto tolkova im ugajdam i te ve4e.....kakto i da e.samo ,4e v dne6no vreme ne vseki moje da ti e priqtel,az go osaznah tova.iskah prosto da spodelq,koito iska moje da dade komentar ili nqkakav savet.blagodarq predvaritelno na vsi4ki.samo molq vi bez glupavi zabelejki i kritiki,hi4 ne mi e do tova v momenta i ne6to flex type ne mi e v red i kirilicata savsem mi se izgubi.
|

of i az tei samo kot te kajat i v4era se qdosah i si zmainah prosto si tragnah i ve4e nqma da im varq sled gaza pisna mi tui ne sa fr ! PO DOBRE SAMA OT KOLKOTO ZLE PRIDRUJAVANa!