Цитирай Първоначално написано от c0oLcaT
Просто искам да споделя как се чувствам ии се надявам да се отнесете сериозно към историята ми...Та значи...имам приятел,който беше влюбен в мен(а може би все още е).Та проблема идва от там,че аз адски много го обичам,но просто не можех да си обясня,дали чувствата ми са просто приятелски или има нещо повече.Имахме пробни периоди,за да разбера какво изпитвам към него ии честно казано освен приятелските чувства имаше ии някакъв друг трепет,но може би не беше достатъчен,за да започна сериозна връзка с него.По едно време се отдалечихме един от друг ии тогава аз харесах едно момче,това момче ми обърна внимание ии когато моят приятел разбра,че между мен ии това момче се случва нещо повече,той се отдръпна от мен,започна да ме подминава...спряхме всякакъв контакт...Мен адски ме боли от цялата тази история,защото наистина държа адски много на него...това може би е най-доброто момче което някога съм срещала...опитваше се да ми докаже по абсолютно всякакви начини,колко много означавам аз за него...но аз просто не можах да отвърна на чувстата му...Сега се опитваме поне да възтановим приятелството ни,но от вътре нещо ме задушава...чувствам се зле...виновна...Моля ви,дайте ми съвети как да се държа...какво да правя...
В никакъв случай не си мисли,че нарочно те обвинявам,но си си виновна.Постави се ти на негово място и си представи на тебе какво щеше да ти е ако приятеля ти който ти толкова много обичаш и държиш на него и няма други момчета за тебе на света, той е единствения- си хареса друго момиче.... е каде отиваш ти може би??? Поставила ли си се на негово място? Ей тва най-много го мразя начи-свестните момчета които държат на момичетата и за тях са готови на всичко, да ги нараняват и после жените ми реват,че всички мъже били еднакви и били груби и всякакви такива неща.... ами съжалявам обаче вие ги правите такива. А колкото до това,че се чустваш виновта-нормално е и е дори най-малкото което ти се случва.Хора не забравяйте!! Всичко се връща....