- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога сме готови да кажем "Обичам те"?
Мили момчета, как се решихте да кажете тези заветни две думички "Обичам те", на своята половинка? Защо съм останала с впечатление, че точно вие мъжете трудно го казвате? А момичетата-вие ли първи го казахте или изчакахте той да го каже? След колко време от връзката разбрахте, че сте влюбени? Имам приятел от няколко месеца и започвам да усещам как наистина се влюбвам. Той скоро ми намекна нещо от сорта на Обичам те, но не го каза в прав текст. Да изчакам ли той да се реши да го каже първи или аз да действам...
![]()
:P
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
ЧАКАЙ! КАКВОТО И ДА СТАВА!!!
ако щеш се насираш от обич-ще траеш! Нека неговия гьон се огъне да ти ги каже..не очаквай да е скоро...Те бавно загряват кога какво и къде да го кажат... До половин година (дай боже да сте заедно) може и да се усети...Но ти си дръж езикът зад зъбите...Щото няма ти казвам колко ГИГА ГЛУПАВо ще ти стане , когато той ти каже: "ДОбре!" или още по-тъпнята " Благодаря!" , но ако очакваш да чуеш "и Аз теб" или е лъжа или е време да спреш с тревата.. have fun!![]()
Ами ако и него го е срам да го каже?Или просто не е дошъл подходящия момент... Нека се увери напълно в чуствата си.Не можете да накарате никого на сила да ви каже обичам те. За да ти го каже наистина трябва да го почуства.Щом като той ти прави намеци, ти също можеш... Пък изобщо ако не се обичахте нямаше да сте заедно... замисли се![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Това ще го запомня ;]]] Права сиПървоначално написано от The_iMMortal_f
Еврипид
Изчаках гаджето да ми го каже.Аз чувствах,че съм влюбена още след първия месец,а на втория той го направи.Жените усещаме тези неща и аз бях почти на 100% сигурна,че и той ме обича,но още не се е решил да ми го каже и за това си траех.Моя съвет е и ти да го направиш,защото когато той го каже първи чувството е с хиляди пъти по-уникално от това ти да се "издъниш" преди него.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Ммм не разбрах, според теб, по-добре е аз да кажа първа или той?Първоначално написано от EmILiA`
Еврипид
Номера е следния. Броиш до 20, правиш циганско колело, след това скачаш един път на въже, клякаш и вече драги студенти сте готови за "Обичам те"![]()
Сериозно вече: А замисляла ли си се, утре вече може да е късно да му го кажеш, ако стане нещо например?
ПП:Гледай филма "If only"![]()
Мило пиленце, останала си с грешно впечатление.. колко точно примера имаш, че реши да заключиш че сме безчувстени ?Първоначално написано от miloto_Pilence
дееба днеска съм мн съгласна с тебеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Когато почувствам обич,може би...![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
май майПървоначално написано от hardly_awakened
![]()
So free
Не виждам някъде да съм споменала, че сте безчувствени. :]Първоначално написано от hardly_awakened
Еврипид
Недей признава първа чувствата си.
CBupen`3aeK, ReBэLdE, hardly_awakened , KillSwitchEngage, haterkata, и мъжете с надървен хуй го казват....![]()
Да изчакаш той пръв да го направи.Първоначално написано от miloto_Pilence
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
;]] Определено ще изчакам .... дано не е дълго чакането :}}Първоначално написано от EmILiA`
Еврипид
Готови сме да кажем ''обичам те'',когато наистинa почувстваме със сърцето си,че е така (:
Една от най-голямите глупости,които съм чел.Най-малкото,защото ако ни кажете,че ни обичате,със сигурност няма да ви отговориме "добре!" или "благодаря".Ако си получила такива отговори,проблемът е в теб.А авторке,ти чакай,но после да не съжаляваш.Защо ние сме длъжни да го казваме ?Вие постоянно мислите,че криеме нещо от вас и ревнувате за абсолютно всичко и си мислите,че не ви обичаме.Не сте ли се замисляли,колко досадно е постоянно да искате да ви го казваме,като е ясно,че щом сме с вас ви обичаме?Пък и ако искаш той да го каже пръв,направи нещо по въпроса,подари му нещо супер яко за него,да се изкефи максимално,а не да му вадиш думите от устата.Първоначално написано от The_iMMortal_f
И според мен е по-добре да изчакаш, защото не знаеш каква ще бъде реакцията на човека срещу теб.
Познавам само KillSwitchEngage ама знам че "Обичам те!" го казва като "Здравей!".Нищо лично ЖороПървоначално написано от cherinka
Дано не ми се сърдиш дългооооо
Иначе и аз бих изчакала.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Бе тфа ще кажеш ти!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ах вие милички, невинни ангелчета..Вие никога не лъжете, не изневерявате и се държите с нас като с рохко яйце...направо да ви съжали човекПървоначално написано от MP
ТОЛКОВА СМЕ ЛОШИ НИЕ!!КАК НЕ НИ Е СРАМ!!БАЛИ СМЕ СЕ В ДОСАДНИЦИТЕ!!
Кой казва, че само на мъжете им е трудно да кажат "обичам те"? Просто сега е много модерно да сме влюбени, без да осъзнаваме силата на думите които използваме. Изчакай да ви се развие връзката, а мечтаното "обичам те" ще се появи като му дойде времето.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!