.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Град
    TaM..

Тя Ме Удари...

зна4и историята не е мн дълга затова моля ви про4етете я ..и си изкажете мнението....Зна4и в4ера с приятелката ми излязохме...уж само на някво заведение...говорихме си много ..оби4ахме се....та стана 22 4аса...и тя реши да отиде до 1 магазин и да си купи алкохол...(аз не пия) ..беше взела 1 патрон4е водка...малко по-малко го изпи...макар да и казвах да се прибираме...4е не е в много добро състояние...тя отказа и каза да идем на дискотека...последвах я....докато аз съм се раздавал на дансинга...моята....пак се е наливала с алкохол...стана 1...и аз реших 4е е много зле и ще я прибера в квартирата им (там няма никои ,има само 1 легло ..техните живеят в друг апартамен..а тя имаше клю4 за този)..та заведох я...отклю4их вратата....сложих я на леглото и я завих с 1 4аршав....тя изведнъж стана...и ми каза "желая те"..аз се и отвърнах 4е не бих искал първия ни път да е по този на4ин...тя да е по4ти в безсъзнание...на моя отказ тя отвърна с много силен шамар..след което падна на леглото и заспа....аз веднага излязох от апартамента....тази сутрин тя постоянно ми звъни....търси приятелите ми и едва ли не им "нарежда" да ме накарат да и отговоря....но аз не мисля 4е трябва да продължа връзката с това моми4е...вие как смятате?

Град
    Paradise
    Зависи. Тя често ли пие така? Ако е било 1 път, може да се е поучила и да си го носи спомена като обеца на ухото. Ама, ако често го върти тоя номер, остави я...

Град
    TaM..
    кажи ре4и..всяка седмица пие...ама до такава степен.. още като тръгнахме и поставих условието да не злоупотревява с алкохола ама...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    кажи ре4и..всяка седмица пие...ама до такава степен.. още като тръгнахме и поставих условието да не злоупотревява с алкохола ама...
    yjas,abe vdigni i i q pomoli da se vidite i moje6 da i kaje6,4e neiska6 tq taka da pie i ako ne prestane 6e q ostavi6,prosto govorete
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Кажи и, че не ти е приятно да се напива така.Ако държи на теб ще остави пиенето или поне няма да се напива така.

Град
    TaM..
    вдигнах......за 1 мин ме накара да я зарежа без да се замисля....на върпроса ми защо пие ...тя ми отговори.." заради тебе бе ....само се правиш на някуф плеибои и зарибяваш моми4етата" ( никога не съм бил такъф тип....ако си имам 4овек до себе си не ходя по моми4ета...)...казах и да спре да си измисля при4ини...запо4на да ми вика 4е мн ме оби4ала 4е не можела без мене....като и казах или спираш да пиеш или краи...тя запо4на да ме псува на маика след което веднага и затворих..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    вдигнах......за 1 мин ме накара да я зарежа без да се замисля....на върпроса ми защо пие ...тя ми отговори.." заради тебе бе ....само се правиш на някуф плеибои и зарибяваш моми4етата" ( никога не съм бил такъф тип....ако си имам 4овек до себе си не ходя по моми4ета...)...казах и да спре да си измисля при4ини...запо4на да ми вика 4е мн ме оби4ала 4е не можела без мене....като и казах или спираш да пиеш или краи...тя запо4на да ме псува на маика след което веднага и затворих..
    o,boje,abe ima6 dva varqnta ili q zarqzva6 ili otiva6 do tqh i se opravqte
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

pi4,ostavi q ! sled "obi4am te" ne bi trqbvalo da sledva "da ti e*a maikata" ..nqma smisul tq ne e za tebe qvno..dosta stranno momi4e..ostavi q nameri si nekoq s akyl..neka si pie i se provalq kfo ti puka nqma smisul ve4e trqbva da si go razbral aide mainata i
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Брат никой не иска пияници до себе си .. ако го прай често я зарежи.. неква пропаднячка е ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Град
    Paradise
    Явно не се чувства виновна
    => ще продължи
    => цялата ви връзка ще трябва да я мъкнеш пяна до апартамента и посред нощите...
    => Зарежи я докато е време

zareji q
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    TaM..
    току що и звъннах да и кажа 4е това е краят...и тя наи-спокоино ми каза....4е докато сме ходили ...това е било само за пред хората....а всъщност се е ****** с 1 от моето у-ще....направо бях....разбит...като ходихме я виждах да се прегръща с този ..но на въпросите ми защо го прави ми отвръщаше 4е и е много добър приятел....явно хората вярно казват 4е докато си в 1 връзка вс е страхотно...но щом приклю4и разбираш вси4ки неща които не си разбирал или не си искал да разбираш преди това...

Е вече ти е ясно, че не те е обичала Не и обръщай внимание, такива като нея не го заслужават, а ти ми се струваш свестен човек

Град
    Paradise
    току що и звъннах да и кажа 4е това е краят...и тя наи-спокоино ми каза....4е докато сме ходили ...това е било само за пред хората....а всъщност се е ****** с 1 от моето у-ще....направо бях....разбит...като ходихме я виждах да се прегръща с този ..но на въпросите ми защо го прави ми отвръщаше 4е и е много добър приятел....явно хората вярно казват 4е докато си в 1 връзка вс е страхотно...но щом приклю4и разбираш вси4ки неща които не си разбирал или не си искал да разбираш преди това...
    Леле!!! Тая е за под ножа направо!! Ей такива курвета ги мразя ама най много!!!! Да не ти пука за нея. И аз мисля че си свестен, ще срещнеш по добра. \/ \/ \/

и ти си се хванал с една алкохоличка Проблема не е в нея,а във водката

Пич много кофти ... ама сигурно те е ят че снощи не я бодна нали xaxa

Град
    На изток от рая
    Трябваше да я удариш,докато е искала,и сега щеше да си я зарежеш най-спокойно,като знаеш каква е!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Може да те лъже, че е правила секс с друг, за да те дразни. Както и да е, няма значение. Хич не е постъпила хубаво като те е напсувала и т.н

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Може да те лъже, че е правила секс с друг, за да те дразни. Както и да е, няма значение. Хич не е постъпила хубаво като те е напсувала и т.н
    Да и аз така си мисля, според мене е добре да се опита да задържи това момиче ...

А й виж има една друга гледна точка ... тя може да е решила да пие и да правите секс, защото преди това не е била много сигурна

Пък и в една друга тема беше писано, че алкохола просто ни дава сили да кажем това което иначе неможем, той ни отпуска и ни дава сили )

Така, че според мен момичето и преди това е искало да те ч*ка, но просто не е можела да го каже ... и алкохола й е дал смелост )

Поговерете си, ако искаш и опитай пак!

А изглежда, че + всичките тея филми.. и те е лъгала че е девствена
    ..Why can't I be innocent..

Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    А изглежда, че + всичките тея филми.. и те е лъгала че е девствена
    Ама тя не му е казвала,че е деватвена.
    Той е казал,че не иска това да бъде чвият им път откакто са заедно,не,че ще бъде 1вият за нея
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от BuzkatA
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Да и аз така си мисля, според мене е добре да се опита да задържи това момиче ...

А й виж има една друга гледна точка ... тя може да е решила да пие и да правите секс, защото преди това не е била много сигурна

Пък и в една друга тема беше писано, че алкохола просто ни дава сили да кажем това което иначе неможем, той ни отпуска и ни дава сили )

Така, че според мен момичето и преди това е искало да те ч*ка, но просто не е можела да го каже ... и алкохола й е дал смелост )

Поговерете си, ако искаш и опитай пак!
    Ама човека си каза,че тя пие всяка седмица!
    И,ако иска само да се отпусне,щеше да се задоволи с патрончето,то не е малко и нямаше да иска да ходят после на дискотека.
    А и на всичкото отгоре го е напсувала.
    Мн добре си направил,че си я зарязал..
    Все пак е добре,че не сте се задълбочили мн
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

не се занимавах повече с това момиче.... заслужаваш нещо по-добро!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Русе
    Пич оставяй я..нема кфо да и четеш религията. Думата обичам те не означава нищо за нея. Като гледам в поста си какво си писал..имам чуството че ти..си повече в нещата за думата Обичам те. Въобще не се занимавай с такива кифли само ще ти прецакат настроението.
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage

ТАПАНАР....ПЪРВИ ПЪТ?????? ЗАЩО НЕ И ГО СЛОЖИ В ТЪПАТА ПУТКА ЧЕ ДАЖЕ И В ГЪЗЪ ДОКАТО Е ПИЯНА ПОНЕ ПОСЛЕ ДА ТИ Е КЕФ НА ДУШАТА .ЗАЩО НЕ СИ ИЗПЪЛНИ НАИ МРЪСНИТЕ ФАНТАЗИИ С ТАЯ МРАСНИЦА...ЗАРАДИ ТЪПИТЕ ЧУВСТВА.ЯД МЕ Е ЗА ТЕБ ЧОВЕЧЕ
    нямаше да ми е кеф...да се 4укам с едва ли не безжизнено тяло...все пак не съм такъв..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си