.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Къде седите в час?

Е?На някой от първите чинове или по-назад?Според вас къде е по-добре?Кое е стратегическото място...? Какви са плюсовете и минусите на мястото където седите?

По принцип обичам да седя на първия чин.И не,защото съм зубър-имам проблем с очите. Пък и когато съм на последния-нищо не мога да чуя от шумящите до мен.Да не говорим,ако госпожата я боли гърлото и шепне(случвало се е).

Мега фен
    най-доброто място е на последния 4ин на редицата до прозорците (демек с/у бюрото на даскала) на стола от вътрешната страна там квото и да прави6, абсолютно никой няма да забележи. аз оба4е седя на 1-ия 4ин то4но пред г-жата ама да ви кажа понякога ми е по добре отколкото на тия дето са по- назад 6тото даскалите не предполагат 4е някой 6е си позволи да преписва буквално под носа им е, да, ама аз го правяяя е, вярно е 4е тая година ме хванаха веднъж и си отнесох 2-ката ама .... риск пе4ели риск губи
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми различно ... Или на първия, или на последния ... По принцип не преписвам, така че ми е все тая

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    паралелно
    По математика, където даскалката е адски строга, стоя на първия чин, за да виждам дъската (по принцип съм си малко кьорава) и за да разбера по-лесно задачите без да се разсейвам. Същото правя и по английски, защото предметът е важен за мен. Иначе по предмети, по които само си правим та*ак и не ме бъркат особено, винаги съм най-отзад, за да си правя мохабет.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    em pri mene strategiqta etiq daskali det sam u4ila po tehnite predmeti sqdam na 1 -2 4in za da moje da me vidat i da me ispitat a pri tiq det ne si znam urocite se spotaifam na posledniq 4in nai 4esto tfa sa istoriq geografiq i tn xD [tfa e za da mi e otforen u4ebnika i ot vreme na vreme da si pomagam ]
    без ПОДПИС ... xD

Математиката ми е важна и като съм на някой от задните чинове,всеки мята хартийки,пуска лафове и нищо не схващам,затова гледам да се настаня по-отпред.Иначе по по-маловажните предмети дали ще съм отзад или по-напред,винаги става бъзик и примерно г-та по изобразително дава да си се разхождаме из стаята.По немски много обичам да сядам точно на чина пред г-та,понеже си пише отговорите на някаквите му там упражнения предварително(и после вдигам ръчичка) .А в повечето от другите часове,сядаме по номера.Обаче съм забелязала,че като сядаш на по-предните чинове,учителите не те следят толкова изкъсо.

Град
    София
    зависи,ако учителката се разхожда из стаята на 1 чин,ако не на този,който е по диагонал на учителката

Град
    в мазето ;dd
    по няколко предмета настояват да седим винаги момче с момиче и ни подреждат аз попринцип съм на по-задните чинове защото съм една от най-високите в класа... ноо си се местя без да ме разберат отпред .. най-много обичам да седя на втория чин постедата (тъй като ние имаме 3-реда чинове) .. там ми е най-готско
    иначее по другите часове кой където свари

седя на последния чин, само по немски език съм на 1вия

И аз обичам да седя отпред...в доста случаи съм наигран ама ... к'во да се прави риск на професията :Дхаххаха
    Незнам защо точно ама по-хубу ми е

Град
    в лайната!
    на гъза си стоя в час предимно (:

Aми или на първия или на последния.Само по математика съм някаде по средата щото даскалката ме премести
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

кадето падне..зависи по кой предмет и с кой седя..иначе предпочитам на средната редица,последните чинове или откъм прозорците
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    40 Miles from the Sun
    Седя на последния чин до стената и с момичето до мен си разказваме вицове предимно. Плюсовете са, че виждаме всичко, можеш да правиш квото си искаш без да те забелязват (и без тва повечето учители са някви като от филм за динозаври). За минуси не се сещам. :Д

зависи къде е бюрото на даскала - ако е към прозореца най-добре е на 2ри или 3тия чин към вратата (щото не те виждат) , а ако е по средата най добре е на 3тия или четвъртия чин в същата редица поне аз така мисля

Ами мин год седях точно в средата на стаята
    (средната редичка, 3ти чин),
    обаче от тая год всеки час ще сме в различна стая
    и вероятно всеки час ще съм на различен чин

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    най-доброто място е на последния 4ин на редицата до прозорците (демек с/у бюрото на даскала) на стола от вътрешната страна там квото и да прави6, абсолютно никой няма да забележи
    Там стоях миналата година, ама при нас даскалите на контролни винаги стоят най-отзад, тей че нямах никаква полза.
    Сега стоя на втория чин на редицата до стената. В нашия клас тези, които най-много говорят са преместени на първите чинове.(не че аз съм от тях де)

Винаги седя на първите чинове,защото нося очила

Град
    BurgasS
    Ми по принцип седя на последните ...там ми е добре

Втория чин, откъм стената... ебаси кашето

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Къде седите в час?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Е?На някой от първите чинове или по-назад?Според вас къде е по-добре?Кое е стратегическото място...? Какви са плюсовете и минусите на мястото където седите?

По принцип обичам да седя на първия чин.И не,защото съм зубър-имам проблем с очите. Пък и когато съм на последния-нищо не мога да чуя от шумящите до мен.Да не говорим,ако госпожата я боли гърлото и шепне(случвало се е).
    kolkoto se moje po nazad ;pppp tam e po qkiq kupon i po ne te gledat dokato tiq na aprvite 4inove sa si napro samouubiiciii
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    преди седях посредата..ама ся съм заек и...нищу не знам :P още не съм се осъферила
    in defense of our dreams...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    най-отзад е най-яко

Предпочитам да стоя на първия чин,за да не се изкушавам да преписвам .. т.е. сама си налагам да уча и да не се възползвам от други варианти за получаване на хубава оценка ..

П.П. Преди като стоях по-назад чина ни беше целия одраскан с имена на групи .. Лапешка радост ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си