- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде седите в час?
nai otzad :d
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
VINAGI na poslednqt 4in na redicata do prozorcite 6tot kat nqma kvo a prava kisna na prozoreca i gledam kvo pravat dr izrodi vanama ponqkoga me mesta na 1 4in da sam do daskalkata 6tot mn govora i samo beli prava
![]()
Аз си седя на 3тия чин до прозореца.![]()
Everything happens for a reason..
На последния чин винаги.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Зависи от часа - по английски седя пред 1я чин, точно до учителката, и на нея като и писне, си правим лаф мухабет с нея . Тя е мн мой човек .По математика и химия гледам да съм зад някой по - обемист за да не не ме виждат мн-мн
На контролни сядам до този , който желае да плати най много за да преписва от мене
(бъзикам, се аз подсказвам безплатно )
Последният чин на средната редица .. дъ бест :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
В старото даскало седях на спредната редица посредата...Ама сега ще видим как ще седна![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз седя в зависимост в кой кабинет сме и всеки път различно. При класната ни седим по номера или поне в началото беше така,но вече си се местим както ние си решим. Най-много обичам когато правим контролни по история да седя на редичката с/у г-жата там се преписва най-добре.
Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
Усмихвай се, дори да ти се плаче!
Усмихвай се, дори да те боли!
Нека другите си мислят,
че щастието с теб върви!
Ами,сега в 7 клас седях на първия чин откъм стената,първата редица.Все пак не виждам-имам проблеми с очите.Но съм седяла и на последния чин също.На госпожите бюрото е на третата редица откъм прозореца,така че можех и да преписвам,дори и да бях на първия чин.Повечето учителки не гледаха към първите чинове,а към последните.Сигурно са си мислели,че едва ли някой от първите чинове би дръзнал да преписва..![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
На средната редица, втория чин, седя отляво. Общо взето всичко се вижда, можеш да преписваш, но пък и учителите те виждат. Ама не ми пречи де, аз пак си правя каквото си искам.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
посредата,но никога в средната редица![]()
Третият чин към прозореца. Не е зле, но е много горещо сега септември и началото на лятото![]()
принципно стоиш ли по-напред учителите си мислят,че внимаваш и е стратегическо...но по средата за мен е най-най![]()
someone else...
pri nas 4inovete sa v tri kolonki nz pri vas dali sa takaspored men "strategi4noto mqsto" e na poslednata kolonka,koqta e ot stranata na prozorcite 6toto v nqkoi kabineto buiroto na u4iteq stoi to4no pred taq kolonka,pred men kato ima nqkoi i az se naveda malko i g-jata ne me gleda i ne me izpitva 4esto
![]()
A mejdu v pro4em ne e hubavo da se sedi mn napred,ako ne vdiga6 mn r1ka u4itelq ili u4itelkata samo 6tete gledat i 6te te vdigat,ne e hubavo i da si mn nazad pak te gledat,edna g-ja mi kaza 4e tezi koito ni6to neznaqt sedqt na poslednite 4inove i za tva 4esto gi izpitva tqh
,nai-dobre e da sedi6 posredata
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg
-----------------
AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!
Когато са ми безинтересни приятелките ми и не ми е до лигни - седя на първия чин и се правя че слушам госпожата, вземам участие в часовете, пиша, чета, всичко правя.
Когато ми е някво айляшко, си сядаме където ни скимне и си започваме с простотиите, лиготии, прическите, храната, кафетата, приказките и т.н.
Двете крайности съм аз, средно положение няма - ИЛИ ОТИВАШ НА УЧИЛИЩЕ, ЗА ДА УЧИШ, Или за да тъпееш и да се чудиш ква простотия да измислиш
Ест, тряа да е малко шаренко![]()
Пък и тва "На кой чин седите" е мега безмислен въпрос, тъй като училищата, които са на кабинетна система - във всяка стая седиш на различно място, всяка стая е различна, обстановката е друга, чиновете за други, разположението им е друго........
Така както някои си мислят, че най-добре се преписва от последния чин - жестоко се лъжат, защото има помещения, в които точно ако си на първия чин не се вижда АБСОЛЮТНО нищо.
А и където и да седиш си е айляшко - смисъл, важното е ти как си го направиш
тва е..
Лично за мен стратегическото място е на първия чен от пред,за да мога да слушам госпожата какво обяснява,докато другите говеда от стадото се надвикват. Пък и да ти кажа,там е най-удобното място за преписване.Даскалките най-малко очакват някой от първите чинове да препише по време на контролна.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Различно зависи от предмета![]()
OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.
C. Ronaldo
на последния
Ми различно... В часовете,които ме интересуват по-напред сядам пък иначе или по средата или назаде...Тая година бях само на последния чин и ми беше яко ама ся мисля да се изместя по 2-3 предмета по-напреде![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
АЗ седя на последните чинове ии не внимаваме мн .. ама кво да се прави пак изкарах 5.00 за края на годината![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Чакай бе, тя годината не е почнала ти питаш къде седимеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Who's next!
седях си на 3тия 4ин от общо 5мн добро място .. само плюсове :P
Оба4е ся в новото даскало нз как ще стоят нещата![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
седя нито отзаде нито отреде.. [посредата] .. там ми е най-добре
![]()
I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..