- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде седите в час?
nA poSLedNIq V RedIcATa do VrAtATa ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
В старото училище седях на различно място във всеки кабинет.За новото още не знам
винаги съм предпочитала да стоя на тази редица до вратата там някак си ми е добре
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Изминалата учебна годинаседях на втория чин в средната редица , винаги на втория по всички предмети само редиците сменях .. Сега в новото даскало не знам , искам да е до прозореца (защото съм голяма мечтателка) и да съм по напред някъде 2-3 чин
Това е съкровенната ми мечта
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
по кафетата или в коша за боклук, а има случаи и в дирекцията![]()
![]()
![]()
Най- доброто място е на предпоследния чин ..до прозорцитеи ако сам от дясната страна още по- добре
мм там съм си свикнала и ми е добре ..не се старая да чувам учителите.. а ми е лесно когато е нужно да преписвам
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
am az sqdam na 2 ili 3 4in (zavisi ot kabineta) redicata kum prozorcite... ako sum mn nazad mi e kofti... puk ina4e kum prozorcite e qko 6toto moje da se prepisva... daskalite minavat samo to ednata strana i taka...![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Тая година седя на първият чин хаха)))) Преди все бях по-назад ,далече от даскалите
))))
Винаги стоя най-отзад,за да мога да си подпра стола на стената и да се люлея и си гледам през джамека :P
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
попринцип седя най-отпред.... (поне така правех в старото ми даскало) .... , нооо днес си седнах на 3тия чин , за да не изглежда подмазваческо...![]()
![]()
![]()
ми тая година ше седик както бяхме и миналата .. с едно момче .. те така правят момче с момиче![]()
![]()
![]()
ама не ми дреме
![]()
винаги седя на последния чин - там се преписва най-лесно![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
зависи от часа и госпожата![]()
Стоя на първия чин да ме забелязват повечеи да ми помагат момичетата по френски(май това повече)
![]()
![]()
Отзад-а =]
Ами миналата година седях на последния чин,откъм вратата.Перфектно беше за преписване,защото бюрото беше откъм страната на прозореца.Сега седя на третия чин пак откъм вратата,но мисля да се преместя на предпоследния чин на средната редица![]()
![]()
най-отзад сме се настанили дебилите, много се лигавим :P
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Най-отзад до парното![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
На третият чин съм..от 5-6 чина..еми..аз предпочитам и аз на първият, защото немога да виждам и аз отдалече..ама кво да се праи, иначе щях да си стоя сама, но мисля, че е по-добре да си по-назад, защото ако съм най-отпред, само мен ще изпитват xD..и не само, просто не ми е толкова яко на първият..третият си е ОК.![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
на втория откъм прозорците![]()
![]()
Love Is All Around