- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да си девствена и да си на 16 ....
ne ne e sramno ili lo6o ... kogato si gotova i go iska6 togava i 6te go napravi6
![]()
ем що да е странно...аз съм на 17 и половина.... и съм деВСтвена и изобщо не се комплексирам и самодерпесирам от факта :Д ще го направя,когато поискам,може да е скоро,може и да е доста далеч в бъдещето-не ми пука![]()
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
misIiI ZA mneniqta a za tva 4e obarkax dumata priznavam si tapa gre6ka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
vij sega sladur4eaz li4no mn ti se kefq , 4e si se zapazila mila i nevinna do sega mn se kefq na takiva momi4eta. ako iska6 da pravi6 sex i si gotova napravi go no ne go pravi samo za da neizglejda6 sme6na pred priqtelite ti, povqrvai mi posle 6et sajalqva6 neka 1 ti pad da e s 4ovek s kogoto nastina iska6 da pravi6 sex
taka 4e poslu6ai me
i mn bih iskal da se zapoznaq s teb ako moje
np ;] da se zapoznaem samo dai skype na li4no i gotovo i noy misIi ZA xubaviq komentarПървоначално написано от danakis
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Ако търсиш нещо от което да се срамуваш то е, че си на 16 и не можеш да пишеш на български. Ако се лигавиш с начина, по който се изразяваш, ни заблуждаваш, че си леко неграмотна.![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Леле кви са тия хора.Първоначално написано от ne_sam_malka
Мии земи иди на час по Бг или просто препрочитай преди да постваш - има едно копче "преглед" точно до "прати"А по темата ти - не мисля, че е срамно даже напротив по-добре, че още си девствена,; малко останаха запазените момичета.. И колежките ти са мн прави по-горе, че има ОГРОМНА разлика м/у секс и порастване.. Поговори с твои жрустнички или родителите си - няма нищо срамно в това.