.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    ne ne e sramno ili lo6o ... kogato si gotova i go iska6 togava i 6te go napravi6

Град
    Plovdiv
    ем що да е странно...аз съм на 17 и половина.... и съм деВСтвена и изобщо не се комплексирам и самодерпесирам от факта :Д ще го направя,когато поискам,може да е скоро,може и да е доста далеч в бъдещето-не ми пука
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    misIiI ZA mneniqta a za tva 4e obarkax dumata priznavam si tapa gre6ka
    ... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...

vij sega sladur4e az li4no mn ti se kefq , 4e si se zapazila mila i nevinna do sega mn se kefq na takiva momi4eta. ako iska6 da pravi6 sex i si gotova napravi go no ne go pravi samo za da neizglejda6 sme6na pred priqtelite ti, povqrvai mi posle 6et sajalqva6 neka 1 ti pad da e s 4ovek s kogoto nastina iska6 da pravi6 sex taka 4e poslu6ai me i mn bih iskal da se zapoznaq s teb ako moje

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Цитирай Първоначално написано от danakis
    vij sega sladur4e az li4no mn ti se kefq , 4e si se zapazila mila i nevinna do sega mn se kefq na takiva momi4eta. ako iska6 da pravi6 sex i si gotova napravi go no ne go pravi samo za da neizglejda6 sme6na pred priqtelite ti, povqrvai mi posle 6et sajalqva6 neka 1 ti pad da e s 4ovek s kogoto nastina iska6 da pravi6 sex taka 4e poslu6ai me i mn bih iskal da se zapoznaq s teb ako moje
    np ;] da se zapoznaem samo dai skype na li4no i gotovo i noy misIi ZA xubaviq komentar
    ... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...

Ако търсиш нещо от което да се срамуваш то е, че си на 16 и не можеш да пишеш на български. Ако се лигавиш с начина, по който се изразяваш, ни заблуждаваш, че си леко неграмотна.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Re: Да си девствена и да си на 16 ....

Цитирай Първоначално написано от ne_sam_malka
    тва лято всичките ми пр се ебаха с гаджетата си
    Леле кви са тия хора.

Голям фен
    ами виж сега и аз съм на 16 и съм девствена не ме е срам даже никак хич не съм мила и невинна правила съм мн неща но съм девстена и се радвам за това така че не се срамувай гордей се

Мии земи иди на час по Бг или просто препрочитай преди да постваш - има едно копче "преглед" точно до "прати" А по темата ти - не мисля, че е срамно даже напротив по-добре, че още си девствена,; малко останаха запазените момичета.. И колежките ти са мн прави по-горе, че има ОГРОМНА разлика м/у секс и порастване.. Поговори с твои жрустнички или родителите си - няма нищо срамно в това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си