.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

От къде мога да си взема такова?

Здравейте.

Абе гледала съм го т'ва герданче, което го харесвам не веднъж, но сега се сетих като видях тоя клип: http://www.vbox7.com/play:dd526cd2 . В началото се вижда малко... Златно такова и има нещо изписано (Katy пише) в шрифт с малко заврънкулки (романтичен няк'ъв). Та искам да ви попитам къде могат да ми направят такова с моето име, пак съкратено от 4 букви само. Може и златно, но ме ориентирайте какви са цените, защото аз знам колко е грама, но не знам колко е труда (нали все пак ще е по поръчка). Става и ако сте виждали такова с надпис "Gery" или нещо подобно поне (но кажете какво точно все пак), може и на български "Гери" и да не е златно също. Друго е, че не ми трябва толкова златна верижка-аз си имам, само това искам... Много ми харесвааа!

П.П.Не ви питам дали ви харесва, за това спестете подобен спам!
    ЕДИТ: Имам избор от Плевен и Пловдив.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    ако си от морски град сега още сте в сезон и съм виждала такива сергийки иначе тряжва да отидеш до едно просто златарско ателие й да им обесниш и те ще ти кажат
    се пак не сме златари
    in defense of our dreams...

Ами намери си герданче с плочка.Аз си бях поръчала в цум-а да ми гравират на една сребърна плочка,излезна 20лв,но беше дълго надписчето.Не помня колко беше за буква-някакви стотинки.

Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    иначе тряжва да отидеш до едно просто златарско ателие й да им обесниш и те ще ти кажат
    се пак не сме златари
    Ами няма, защото първо трябва да знам цена г/д, за да навия там, който ще ми купува (или пък, ако е прекалено скъпо въобще да не повдигам въпроса). Все пак не работя, малка съм.

Виждала съм такива гривни Ама са по поръчка

златото е 32-36лв за грам, нещо такова...
    на морето наистина има разни сергийки, на мен оттам ми донесоха гривна с надпис "Гери"

Град
    София
    ООО аз имам такова от морето ми е не е златно нито сребърно.... но от там ми е има сергии дето ги правят тези герданчета за 2 мин ги правят лошото е че не са нито сребърни нито златни

Ok, пише, че сега мога да избирам само от Плевен и Пловдив!

Ето, намерих и снимки. С такъв шрифт искам (и същото като цяло). Може да е без камъчета, даже е препоръчително.

I az iskam takovaaaa otdavna mn e gotino

ми ако е златно... 300-400лв някъде ще ти излезе... като гледам големината...
    и ако е по поръчка значи още кинти отгоре..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Кари от "Секса и градът" има такова. :P

Иначе не става въпрос като влезнеш в златарско ателие,веднага да поръчваш.Именно затова става въпрос - просто ще питаш дали може да ти направят такова нещо и съответно колко ще излезе.
    Така като виждам,никой от тук не си е поръчвал и няма откъде да знаем колко ще струва....

Цитирай Първоначално написано от Goddes`
    Кари от "Секса и градът" има такова. :P

Иначе не става въпрос като влезнеш в златарско ателие,веднага да поръчваш.Именно затова става въпрос - просто ще питаш дали може да ти направят такова нещо и съответно колко ще излезе.
    Така като виждам,никой от тук не си е поръчвал и няма откъде да знаем колко ще струва....
    Еми за т'ва си чакам някой да се появи... някой, който знае и не ме интересува от къде знае, а какво знае.
    Иначе т'ва второто (от снимките) е като на Кари и струва около 200 долара, но ако искам диамант или два +60$. Ама за едно колие никой няма да се навие (от родителите ми) да даде толкова пари, пък и аз май предпочитам да е п-евтино, за да не трябва да им се подмазвам двеста години. А и може и д апитам в някое ателие. Ако го направя ще пиша в темата и за другите, които искат да знаят.

ми 200 долара, както писах по-горе, ще ти излезе 300-400лв...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az kupih takova na sestra mi ot moreto i go praveha na mqsto. I imeto otdolu e zakacheno za sindjircheto, ne moje da se maha, no mislq, che mojeshe da se napravi i samo imeto. Struvashe mi 10 lv.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Аз имам такофаааа

Ако знаете колко мъки преживях докато си го направя

Грубо излиза към 500 лв, прави се индивидуална поръчка ( за коята плащаш 70 лв за матрица ), предполагам че в някое по голямо златарско ателие ще могат да ти го направят

Btw от къде си?

Divache`f, абе вече писах, че мога да го взема от Плевен или Пловдив. :P Твоето от къде го взе?

Град
    ...
    Писах ти ЛС

500 лева ли,бееее??

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    500 лева ли,бееее??
    Ми колко мислиш че е

Самата плочка е 3 грама, синжирчето трябва да е минимум 4 , за матрицата ти вземат 70 лв и изработката е около 200 лв

един грам злато е 35 лв ...

Да,де ясно..
    Ама като са тая джаджа ми се виждат адски много пари.Не си струва

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Да,де ясно..
    Ама като са тая джаджа ми се виждат адски много пари.Не си струва
    Мдаа, аз си харесах екстра джи ес ем за толкова... И ако намеря такова нещо тенекиено ще си взема... или може би сребърно, сребърните неща са много евтини по мои наблюдения (е то зависи и къде гледаш де).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си