- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли приятелство след една връзка?
За всеки човек е относително.Нито го познаваш,нито нищо.За мен няма
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Емм да .. то е ясно , че съм съгласна с тебеПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
Бившето ми гадже сега е най-добрият ми приятел.Основното нещо за това дали ще си останете приятели или не след края на връзката е причината, поради която сте скъсали.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
и при мен е нямало такива случки..губим връзка или сме само на здрасти
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
надали ще можете да сте си само фр
но пък има и такива случаи..зависи от намеренията ви
зависи и от чувствата ви какви са :P
Миии май май няма .. Аз като скъсах с приятеля си той постоянно се опитваше да ме ядоса ,за да ми го върне тъй като разправяше,че все още много ме обича и дъра бъра и най-накрая ми писна и му казах да спре с т'ва и уж се разбрахме,ама нито той ми пише,нито аз..Според мен след края на връзката оставате познати,ама приятели не мисля!![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
при мен приятелство не е имало след това.за хубаво или за лошо-тва е.също и близките ми познати и приятелите не са имали приятелство след връзка,може би за 1-2 се сещам(при ,които има).нз що така,но явно,че масово не се получава.уж вс си зависи от хората,но като,че не става тая работа![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Не се получава
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
надявам се,че ще станем приятели или поне да подд1ряме добри взаимоотношения
![]()
Мисля , че не трябва да съжаляваш че сте скъсали.. радвай се че си го имала а не съжалявай че си го загубила.. мн време си мислех "невъзможно е с бившия да сме фр.. най- мн на здр " но вече не е така.. с един от бившите ми сме в мн добри отношения.. т.е. мога ад кажа че ми е един от най добрите фр.. ходим на кафе забавляваме сезаедно.. аз си имам приятел и той също приятелка и нямат нищо протв фкта че се виждаме![]()
![]()
естествено, че има
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
em spored men e v1jmojno no trqbva da e minalo d1lgo vreme sled vr1zkata im i tazi perdi6na vr1zka da e bila kratka![]()
ako vryzkata e bila istinska [da e imalo liubov ot ne4iq strana] hmm NE ZA BOGA!! [sry za latinecata nemoa nato4ka kop4etata na kirilicata 4e mi se razmazvat]
Сама си отговори защоПървоначално написано от (S) AINT
![]()
![]()
Това пък е върховна простотия... Ми като си попадала все на такива лайна, които само това правят не говори така. Аз казах, че с бивше гадже се разбирахме перфектно. По кафета, дискотеки, купони... редовно си бяхме заедно... Така, че не говори така... Всичко си е до човека срещу теб. Явно си попадала само или основно на боклуци....Първоначално написано от (S) AINT
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
ami hubavo e da se poddurjat priqtelski otno6eniq...no novoto ti gadje vinagi 6te se drazni,6te se sravnqva sus staroto...i za da zapazi6 novata vruzka ako durji6 na neq...6te e po-dobre da prekrati6 starata,dori i da e samo na priqtelska osnova...az nqmam nikakvi otno6enie s biv6i gadjeta...ne slu4aino kogato kusa6 kazva6 "krai"....tozi krai nima ne vaji za vsi4ko...kak moje nqkoi koito ne turpi6 kato gadje...da turpi6 kato "priqtel"....ne...priqtelstvo sled vruzka...ne, ne i ne!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Няма приятелство..според мен.Вярвах в него, че никога няма да каже това за мене, но го каза..а след това иска приятелство.Лично аз никога не бих отхвърлила едно приятелство но при наличието че ми говори зад гърба той не може да ми бъде приятел...
O0o pri men ima i sled vsichko prejivqno si ostanahme nai dobri fr![]()
![]()
![]()
Да,поне от моя страна...за другата не знам
Моето мнение че след връзка никога няма приятелство![]()
Ще дойде време да си отмъщавам и ти ще страдаш обещавам! Ще съжаляваш за болката която ми причини и със сълзи на очи ще казваш "Моля те ,прости"!!!