.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Супер фен
    Според мен трудно.. винаги ще има ревност :Р

Има приятелство след края на връзката С бившия ми сме в прекрасни отношения Дори сме в по-добри отношения от колкото преди Даже в момента си пишем и се уговаряме за 26.09,защото ще се събираме старата компания (с доста,от които още се събирам де) и ще ходим заедно в Кранево за няколко дена
    (само се надявам да не се пробудят чувствата му отново,че ще стане малко кофти ,ноо да се надяваме,че всичко ще е както в момента )

Голям фен
    зависи от хората и това как е завършила връзката

Понякога да,понякога-не

Зависи от човека...но е много трудно! Почти невъзможно

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    има безразличие , приятелство няма , или ако има то отново ще прерасне в връзка , които казва че има е долен лицемер
    Не вярвах,че някога ще те цитирам е тук сме на едно мнение. Оле,оле хах

Значи от личен опит ти го казвам ... Ако единия е изпитвал мн силни чувства към другия е почти невъзможно да бъдете добри приятели ... Само приятели може би но нищо повече ...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Чувствата никога не са изцяло приятелски,ако наистина е имало любов

Град
    Велико Търново
    Няма приятелство след любовта...Колкото гаджета съм имала никога не съм оставала приятелка с тях...Дори не се поздравявам с бивши..

Град
    Ямбол
    Ходих с едно момче, скъсахме и си останахме приятели Често излизахме на кафе, но не съм го възприемала като нещо повече от приятел Така че мисля че има, дори ако са били силни чувствата
    И въпреки това приятелство е силно казано....
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Abe vsi4ko zavisi i ot dvamata.az sam imala vrazka 3 godini i sled tova si ostanahme priqteli.Sega si spodelqme vsi4ko i v jivota i na dvama ni ima drygi hora,no nie vinagi se tarsim.Ima oba4e i ne6to drygo koeto e ot golqmo zna4enie.Absolutno vinagi ima moment kogato ediniq iska malko pove4e ot priqtelstvo.[/quote][/b]

Връжката била ли е сериозна -> НЕ НЯМА!

Ми.. май май не може. Тъпо, но факт
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Може, след време.

Друг е въпроса, че аз много трудно превключвам на отношения приятел, след като съм имала връзка или съм харесвала някого.

Първото момче, по което си изгубих ума, сега ми е добър познат, ама някак си страня и не искам да се сближаваме...
    С пресния бивш бих искала да сме приятели, но ще го потърся, когато ми мине тъгата по него.
    А по-бившия съвсем не искам да съм приятелка с него... каквото и да става, не мисля да забравям тази болка.

Общо взето съм на принципа всичко или нищо.
    Приятелството е по-висшо от любовта, но аз някои хора ги искам само като boyfriendz, a не мога и не искам да са ми friendz, дори ми е по-лесно ако не ме възприемат чак толкова като friend...абе не знам..

както съм написала в профила си "тъпа любов, майка й да еба!"
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Дали да те е яд или не не можем да ти кажем ние, защото не познаваме момчето. Ако е било свестно и е имало на какво да те научи би трябвало да те е яд. Колкото до приятелството с бивши - ако нямате никакви чувства вече един към друг е възможно, но ако дори само в единия има някаква тръпка приятелството не можа да просъществува.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

аз пък съм приятелка с едно мое бивше гадже...отначало мн страдах за него но лека полека станахме приятели и нищо повече ... събираме се в една компания и сме в мн добри отношения
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Град
    Everywhere
    [b]По-принцип много рядко се случва,но има.Аз лично нямам такъв случай...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kvot e bilo bilo,ne misli,a puk spored men sled edna vruzka priqtelstvo ne moje da ima,izjivqla sum go
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

as vinagi , s si4ki moi bif6i si ostavame spr dobri fr

moje da ostanete fr pak ako ste izpitvali mn silni 4uvstva prosto dokato sviknite 6te vi boli no e vazmojno da ostanete fr makar i v redki slu4ai
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Някой(незнам кой)е казал:Приятелството може да се превърне в любов,но любовта в приятелство не.Тоя сигорно е бил много умен от личен опит рабрах,че е прав.
    Правя това, което на мен ми се иска!
    И не ми пука, че някой ми писка!
    Правя това, което на мен ми допада!
    И не ми пука,че някой пропада!

Град
    Сливница
    да според мен може да има проятелство след една връзка но е нужном да мине малко време на мен ми се е случвало да си запазя приятелството с бивше гадже но мина време след като скъсахме и тогава отново започнахме да общуваме дори съм си споделя с него неща които на никои друг не съм могла да кажа :P обаче сега вече изобщо не общуваме

Град
    В сърЦето мУ
    ами да има преди 3-4 години ходих с едно момче и до ден днешен сме си best friends неразделнии сме споделяме си всичко тои от подщи година е с друго момиче аз с друго момче излизаме си споделя ми всичко за приятелката си аз за моя приятел и така...
    Обичам т3!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да, има. Зависи от самите хора. На мен ми се е случвало.

Зависи от човека с който си ходил.По света има различни характери.От всичките ми гаджета само с един си останах приятелка и е наистина много яко момче.(forever in my heart).А с другите пълна скръб.С единия преди седмица щях да се сбия,щото не може да възприеме някой неща,а с др сме още по зле...
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си