- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли приятелство след една връзка?
Според мен трудно.. винаги ще има ревност :Р
Има приятелство след края на връзкатаС бившия ми сме в прекрасни отношения
Дори сме в по-добри отношения от колкото преди
Даже в момента си пишем и се уговаряме за 26.09,защото ще се събираме старата компания (с доста,от които още се събирам де) и ще ходим заедно в Кранево за няколко дена
![]()
(само се надявам да не се пробудят чувствата му отново,че ще стане малко кофти,ноо да се надяваме,че всичко ще е както в момента
)
зависи от хората и това как е завършила връзката
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Не вярвах,че някога ще те цитирам е тук сме на едно мнение. Оле,оле хах
![]()
Значи от личен опит ти го казвам ... Ако единия е изпитвал мн силни чувства към другия е почти невъзможно да бъдете добри приятели ... Само приятели може би но нищо повече ...![]()
Чувствата никога не са изцяло приятелски,ако наистина е имало любов
Няма приятелство след любовта...Колкото гаджета съм имала никога не съм оставала приятелка с тях...Дори не се поздравявам с бивши..![]()
Ходих с едно момче, скъсахме и си останахме приятелиЧесто излизахме на кафе, но не съм го възприемала като нещо повече от приятел
Така че мисля че има, дори ако са били силни чувствата
И въпреки това приятелство е силно казано....![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Abe vsi4ko zavisi i ot dvamata.az sam imala vrazka 3 godini i sled tova si ostanahme priqteli.Sega si spodelqme vsi4ko i v jivota i na dvama ni ima drygi hora,no nie vinagi se tarsim.Ima oba4e i ne6to drygo koeto e ot golqmo zna4enie.Absolutno vinagi ima moment kogato ediniq iska malko pove4e ot priqtelstvo.[/quote][/b]
Връжката била ли е сериозна -> НЕ НЯМА!
Ми.. май май не може. Тъпо, но факт![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Може, след време.
Друг е въпроса, че аз много трудно превключвам на отношения приятел, след като съм имала връзка или съм харесвала някого.
Първото момче, по което си изгубих ума, сега ми е добър познат, ама някак си страня и не искам да се сближаваме...
С пресния бивш бих искала да сме приятели, но ще го потърся, когато ми мине тъгата по него.
А по-бившия съвсем не искам да съм приятелка с него... каквото и да става, не мисля да забравям тази болка.
Общо взето съм на принципа всичко или нищо.
Приятелството е по-висшо от любовта, но аз някои хора ги искам само като boyfriendz, a не мога и не искам да са ми friendz, дори ми е по-лесно ако не ме възприемат чак толкова като friend...абе не знам..
както съм написала в профила си "тъпа любов, майка й да еба!"
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Дали да те е яд или не не можем да ти кажем ние, защото не познаваме момчето. Ако е било свестно и е имало на какво да те научи би трябвало да те е яд. Колкото до приятелството с бивши - ако нямате никакви чувства вече един към друг е възможно, но ако дори само в единия има някаква тръпка приятелството не можа да просъществува.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
аз пък съм приятелка с едно мое бивше гадже...отначало мн страдах за него но лека полека станахме приятели и нищо повече ... събираме се в една компания и сме в мн добри отношения![]()
![]()
![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
[b]По-принцип много рядко се случва,но има.Аз лично нямам такъв случай...
kvot e bilo bilo,ne misli,a puk spored men sled edna vruzka priqtelstvo ne moje da ima,izjivqla sum go
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
as vinagi , s si4ki moi bif6i si ostavame spr dobri fr![]()
moje da ostanete fr pak ako ste izpitvali mn silni 4uvstva prosto dokato sviknite 6te vi boli no e vazmojno da ostanete fr makar i v redki slu4ai
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Някой(незнам кой)е казал:Приятелството може да се превърне в любов,но любовта в приятелство не.Тоя сигорно е бил много уменот личен опит рабрах,че е прав.
![]()
Правя това, което на мен ми се иска!
И не ми пука, че някой ми писка!
Правя това, което на мен ми допада!
И не ми пука,че някой пропада!
да според мен може да има проятелство след една връзка но е нужном да мине малко времена мен ми се е случвало да си запазя приятелството с бивше гадже но мина време след като скъсахме и тогава отново започнахме да общуваме дори съм си споделя с него неща които на никои друг не съм могла да кажа :P обаче сега вече изобщо не общуваме
![]()
ами да има преди 3-4 години ходих с едно момче и до ден днешен сме си best friends неразделнии сме споделяме си всичко тои от подщи година е с друго момиче аз с друго момче излизаме си споделя ми всичко за приятелката си аз за моя приятел и така...
Обичам т3!!!
Да, има. Зависи от самите хора. На мен ми се е случвало.
Зависи от човека с който си ходил.По света има различни характери.От всичките ми гаджета само с един си останах приятелка и е наистина много яко момче.(forever in my heart).А с другите пълна скръб.С единия преди седмица щях да се сбия,щото не може да възприеме някой неща,а с др сме още по зле...
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.