- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам най-добрата си приятелка!!!!!
Ето и моята история.... В моя клас има едно момиче с нея много се разбираме като брат и сестра сме по цели нощи говорим постоянно си чатим.Тогава съучениците ми започнаха да си мислят че ходим ,пук аз тогава ходих с друго мимиче... с приятелката ми се опитах ме да им кажем че не ходим ,но те продължаваха.След време скъсах с гаджето ми и тогава с нея се приятелихме още повече.Съчениците ми продължаваха да си мислят разни неща и чак тогава усъзнах че много я харесвам и че не мога без нея ,но тогава беше твърде късно беше краят на годината ,пук и не мисля че тя ме харесва.....Ама след време почваме пак училище и нямам търпение да я видя,но не знам какво да и кажа ПОМОЩ!!!!!
Кажи и здравей,а-у,честит рожден ден,
падаш на колене и айдеее-сватба![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
[b] КАЖИ Й,нищо няма да загубиш!
апък според мене щом като сте само приятели си останете такива, не ти трябва да се влюбваш в нея. и аз съм бил така ама това не води до нищо хубаво. Цитирам един много мъдър човек: "Не разваляйте приятелството с любов." Каскет!
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
А за теб не е ли по-важно да си останете приятели и да не разваляте страхотните си отношения с връзка?
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Покани я на кафенце,и там поговорете и и кажи всичко,което на нас ни казваш (:
Съгласна с1м !Първоначално написано от MaMkaMy
![]()
az puk na dr she oburna vnimanie..kakvo zna4enie ima dali e svarshila godinatanali ste best fr bi trqalo da ste zaedno cqlo lqto...
Emi nie pak izlizah me otvreme na vreme ama............. kogato e vidq i poludqvam![]()
priznai i.. gadjetata sa priqteli s razlikata 4e se celuvat i 4at-pat i dr ne6taaa moje da praat... UspeH!!
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
+1 - бил съм в същото положение...Първоначално написано от MiSs_Na_BiSs
От най-големите врагове може да излезе двойка,ама от приятелите - не
освен това много в трудно едно момиче да те възприеме като гадже когато те има като приятел..
Първоначално написано от kombarka
кажи й какво изпитваш,но не я притискай. Може да й трябва време :P
![]()
Не сте наред сигурен съм че няма да направиш нищо по въпроса за кво изобщо пускаш тема??? Kаква помощ очакваш кво като напишеш тема и тя става твоя ли??? Ти познаваш момичето и сам прецени как е най добре да действаш
![]()
Kaji i go moje i tq da te haresva http://www.vbox7.com/play:e27c786e eto vij tova...ne che shte stane taka de ama iskam da pokaja kolko neqsna moje da e priqtelskata lubov
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Ами тя вече е наясно със ситуацията, няма нужда да й казваш.
Заведи я на дискотека и танцувай цяла вечер около нея за да й станя още по-ясно (или някаква глупост от сорта, сбий се заради нея, абе , просто покажи коло държиш на нея, бе )и че не искаш да си само другарчето, с което си споделя всичко...
Equality For All !
съгласна съм с evichka_lonelyy. Била съм в същото положение. И ние бяхме супер добри приятели и в последствие се оказа, че и двамата сме мълчали, защото сме мислели, че другия не изпитва същото.
И никой не може да ти гарантира, че това ще бъде грешка. Може да се окаже най-хубавото нещо досега![]()
Ех колко много ми се иска и аз да кажа на моята най-добра приятелка колко много я обичам и как искам да се получи нещо повече от приятелство между нас и тя да ми отговори, че и тя същото си е мислила, просто я било срам да си го признае... (малко на латински сериал ми заприличва...но в реалния живот е савсем друго) Винаги има 2 страни- добра и лоша. Добрата- може да ти каже "да" и да тръгнете, или поне да те разбере и да ти каже какво мисли тя по вапроса. и Лошата- да се очужди повече от тебе, да се уплаши и да "избяга". Ти сам решаваш какво да правиш,обаче аз те съветвам само 1- Не бъди прекалено лаком и алчен.Задоволявай се и с това което имаш и те успехите ти в живота ще дойдат сами при тебе.Цени приятелството,защото като приятелка можеш да я обичаш колкото и както си поискаш,тя теб също-уж като приятел, но уплашиш ли я, отдалечиш ли я сам от себе си- тогава няма да имаш и това, на което се радваш днес.
П.П. После не ни забравяй,кажи какво си решил и какво си направил.Успех ти желая.
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Излизайте заедно по-често преди/след училище, в зависимост коя смяна сте. Прави й намеци, някакви дребни жестове... тя сама ще се усети.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
мии и аз бях така с бившото ми. бяхме най-добър фр и най-добра фрка... но аз в 1 момент й казах, че имам некфи по-големи чувства и тя ми каза че и тя има нещо такова. После ставаха доста драми докато тръгнем. НО 1 ден тръгнахме и беше 1 от най-хубавите неща в живота ми и си го изживях на макс...ходехме 1 година, а аз за тази година се промених супер много... така че моя съвет е да шоотваш ; )
Ти да не си 5ти клас бе ?
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
според мен може да си развалите хубавото приятелство по тоя начин
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm