- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам най-добрата си приятелка!!!!!
Не го разправяй това на нас,а на нея
Ще загуби и то много.Брат,веднъж влезнеш ли в категорията "Приятел",много трудно се излиза от там и се преминава към по-високата категория.Много по-вероятно е да я изгубиш,все пак сте в един клас,ще я виждаш всеки ден и ще ти е много кофти,както и на нея.Не си заслужава риска.Просто карай по течението,някакви дребни намеци може да правиш,но никакви директни действия.Сближи се с нея максимално и чакай...
За да съм оригинален,ще спомена,че и аз съм в подобна ситуация.Карах я на намеци и разузнах,че и тя ме харесва,демек,ако искаш нещо има решение,но ти трябва време.Бих те посъветвал да си променяш поведението спрямо нея,но не рязко,а плавно.Пак казвам,без излишен риск,ако видиш,че не се получава да можеш да поправиш всичко.
Kaji i kakvo izpitvash,no vnimavai toa da ne poprech na priqtelstvoto vi
значи в залагането са си го казали хората-залагай толкова колкото можеш да си позволиш да изгубиш
-та мисълта ми е че ако толкова искаш да я имаш,а не да сте само приятели по-добре говори с нея,но ако те отреже просто я забрави няма смисъл да си късаш нервите!
az puk mislq 4e trqbva da razbere6 purvo tq kak t priema, bez da i spodelq6 ni6to.. znam kolko e gadno postoqnno da si misli6 za nqkogo, koito ne spodelq 4uvstvata ti.. prosto razberi kakvo 4uvstva tq i preceni kakvo da i kaje6![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
обясни й,че напоследък много сте се сближили и си започнал да си падаш по нея...и ако и тя те харесва,ето ти един HAPPY END!![]()
Ами това че сте свъвшили годината не мисля че е пречка да се виждате напротив лятото е много по добре да се виждате от колкото във даскалоПотърси я излизайте и така пък току виж тя един ден започне да изпитва същото към теб
Всичко с времето си нали знаеш
![]()
има много такива теми, защо не се поразровиш преди да пуснеш
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Пич пробвай се! Чуствата не са нещо което трябва да остане скрито![]()
![]()
Beware Big H
Според мен няма да си развалят приятелските отношения, а ще станат още по блиски :PПървоначално написано от HONDA
![]()
Според мен няма да си развалят приятелските отношения, а ще станат още по блиски :PПървоначално написано от HONDA
![]()