.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не го разправяй това на нас,а на нея

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    [b] КАЖИ Й,нищо няма да загубиш!

Град
    столицата
    Ще загуби и то много.Брат,веднъж влезнеш ли в категорията "Приятел",много трудно се излиза от там и се преминава към по-високата категория.Много по-вероятно е да я изгубиш,все пак сте в един клас,ще я виждаш всеки ден и ще ти е много кофти,както и на нея.Не си заслужава риска.Просто карай по течението,някакви дребни намеци може да правиш,но никакви директни действия.Сближи се с нея максимално и чакай...

Цитирай Първоначално написано от MP
    Ще загуби и то много.Брат,веднъж влезнеш ли в категорията "Приятел",много трудно се излиза от там и се преминава към по-високата категория.Много по-вероятно е да я изгубиш,все пак сте в един клас,ще я виждаш всеки ден и ще ти е много кофти,както и на нея.Не си заслужава риска.Просто карай по течението,някакви дребни намеци може да правиш,но никакви директни действия.Сближи се с нея максимално и чакай...
    +1

Град
    столицата
    За да съм оригинален,ще спомена,че и аз съм в подобна ситуация .Карах я на намеци и разузнах,че и тя ме харесва,демек,ако искаш нещо има решение,но ти трябва време.Бих те посъветвал да си променяш поведението спрямо нея,но не рязко,а плавно.Пак казвам,без излишен риск,ако видиш,че не се получава да можеш да поправиш всичко.

Kaji i kakvo izpitvash,no vnimavai toa da ne poprech na priqtelstvoto vi

значи в залагането са си го казали хората-залагай толкова колкото можеш да си позволиш да изгубиш
    -та мисълта ми е че ако толкова искаш да я имаш,а не да сте само приятели по-добре говори с нея,но ако те отреже просто я забрави няма смисъл да си късаш нервите!

az puk mislq 4e trqbva da razbere6 purvo tq kak t priema, bez da i spodelq6 ni6to.. znam kolko e gadno postoqnno da si misli6 za nqkogo, koito ne spodelq 4uvstvata ti.. prosto razberi kakvo 4uvstva tq i preceni kakvo da i kaje6
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

обясни й,че напоследък много сте се сближили и си започнал да си падаш по нея...и ако и тя те харесва,ето ти един HAPPY END!

Град
    mezdra
    Ами това че сте свъвшили годината не мисля че е пречка да се виждате напротив лятото е много по добре да се виждате от колкото във даскало Потърси я излизайте и така пък току виж тя един ден започне да изпитва същото към теб Всичко с времето си нали знаеш

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    има много такива теми, защо не се поразровиш преди да пуснеш
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Пич пробвай се! Чуствата не са нещо което трябва да остане скрито
    Beware Big H

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    А за теб не е ли по-важно да си останете приятели и да не разваляте страхотните си отношения с връзка?
    Според мен няма да си развалят приятелските отношения, а ще станат още по блиски :P

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    А за теб не е ли по-важно да си останете приятели и да не разваляте страхотните си отношения с връзка?
    Според мен няма да си развалят приятелските отношения, а ще станат още по блиски :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си