Ех колко много ми се иска и аз да кажа на моята най-добра приятелка колко много я обичам и как искам да се получи нещо повече от приятелство между нас и тя да ми отговори, че и тя същото си е мислила, просто я било срам да си го признае... (малко на латински сериал ми заприличва...но в реалния живот е савсем друго) Винаги има 2 страни- добра и лоша. Добрата- може да ти каже "да" и да тръгнете, или поне да те разбере и да ти каже какво мисли тя по вапроса. и Лошата- да се очужди повече от тебе, да се уплаши и да "избяга". Ти сам решаваш какво да правиш,обаче аз те съветвам само 1- Не бъди прекалено лаком и алчен.Задоволявай се и с това което имаш и те успехите ти в живота ще дойдат сами при тебе.Цени приятелството,защото като приятелка можеш да я обичаш колкото и както си поискаш,тя теб също-уж като приятел, но уплашиш ли я, отдалечиш ли я сам от себе си- тогава няма да имаш и това, на което се радваш днес.
П.П. После не ни забравяй,кажи какво си решил и какво си направил.Успех ти желая.