Цитирай Първоначално написано от chovekakoitosivqrva
Имам 1 приятел който по цял ден цъка една игра която му съсипва живота.На първо време беше добре но откакто си купи нов компютър не става от него ляга си в 5-6(сутрин) и става кум 3-4(следобед).Преди имаше приятелка но откакто скъсаха вече не става от компютъра като момиче което безкрайно много обича.Незнаех каде да пусна темата затова в раздела ''Любов'' защото той вече се вманиачва и обича ПЦ-то си повече от колкото е допустимо.Та въпросът ми какво мога да направя за да му помогна да престане.Не само аз се притеснявам за него а и останалите му приятели....
Първо да ти кажа че наистина тва е дрогата на 21ви век само че и срещу нея има лек между който не е да му земеш курва(ше я мине и ще я отмести за да седне на компа)единствения лек е да си намери пак приятел какоето ще сстане доста трудно но гледай да не си внуши да намира приятелка чрез игрите че тогава става лошо като един момък дето беше писал във форума накарай го по някъв начин да говори с момиче отново или да излезе поне веднъж и от там вече ще е по лесно.Успех наистина тва си е трудна работа да откъснеш някой от компа