.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

PRISON BREAK SEASON 4

Фенчета на сериала гледахте ли вече 1ви и 2ри епизод ?! споделете мнения !! ааа някой знае ли дали всяка седмица в замунда ще качват по 2 епизода защото 1ви и 2ри ги пуснаха един след друг ?! Нямам търпение утре да ги гледам даже аларма ще си направя да мога да стана г/д на време да го гледам

доколкото разбрах всяка седмица ще излиза по един епизод,което си е гадничко..ам аз гледах го,хареса ми..ще бъде интересно..особено Майкъл се е разхубавил
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Цитирай Първоначално написано от PepElqShKaAa
    особено Майкъл се е разхубавил
    +1 Направо съм се влюбила във него .. аз скоро разбрах за тоя сериал за има няма 1 седмица изгледах си4ките сезони ся ше чакам след няколко часа да качат в замунда новия епизод не ме оставя да спя

Голям фен Аватара на krisence
    Вече го има 3-я епизод в замунда

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Оф,хора по коя тв го дават и от колко часа ?
    Суетата.Моят любим грях.

Най якият сериал, който е правен изобщо...прекрасни роли..прекрасна игра...малко муден на моменти, но доста по малко от всики останали
    icecream-bg.com

Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    Оф,хора по коя тв го дават и от колко часа ?
    незнам ама мисля че вече нова телевизия го спряха ... ако искаш да го гледаш всички сезони и епизоди ги има в замунда а и всеки вторник кам 5-6 сутринта излиза новия епизод а до 14 часа някой е направил и субтитри

btw кефи ли ви новия сезон ?! кво мислите че ше стане нататъка направо не мога да чакам да стане вторник за новия епизод

някой знае ли в кой сайт мога да го гледам online направо когато го дават за първи път новия епизод по телевизията по fox41

Цитирай Първоначално написано от shantity
    някой знае ли в кой сайт мога да го гледам online направо когато го дават за първи път новия епизод по телевизията по fox41
    Saitove po princip ima (ne znam koi, ako se razrovi6 6te nameri6), oba4e... dosta ot saitovete se izlu4vat ot nai-zapadnite 6tati, s koito razlikata e 9 chasa... a puk tezi deto ka4vat v zamunda rip-vat ot izto4nite kudeto e 7.. i taka se polu4ava 4e online go gleda6 1 4as sled kato e ka4eno v zamunda.
    Ina4e sezona mn mi haresva, treti go namrazih, ama 4ti izglejda interesen.
    **

Мега фен Аватара на Blab
    След миналия заспал сезон, този започна обещаващо.
    Днес, докато си гледах серийката, се улових, че не дишам. Дано продължи все така.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ще изчакам да се съберат 10тина поне

Аз четох в едни други форуми там за сериала сички мислят че е няква боза ... мен мн ме радва

Град
    Скитосвам по улиците
    Сериалчето е много готино,но за 4 сезон ще изчакам да се съберат поне 5-6 серии за да ги дръпна
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

няма да съжеляваш

Цитирай Първоначално написано от shantity
    Аз четох в едни други форуми там за сериала сички мислят че е няква боза ... мен мн ме радва
    абе да си приказват каквото искат нас си ни кефи
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

аз гледах до 9-ти епизод.Мен си ми харесва сериалчето от край време. Сукре и МАйкъл са много готини
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си