- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз го обичам, а той .....
Запознах се с едно мом4е.Оказа се че той ме харесва.Той сащо ми беше симпатичен.,но той учи в друг град.Аз му казах че няма да се получи.Сега той се даржи мн студено и само се чуди как да са заяде(Вече мв и обижда)а аз го обикнах
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
и къде е проблемът ?
![]()
проблема е че той ме мрази а аз го обичам кво значение има от кога го познавам
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Щот съм повече от сигурна, че не го обичаш и като кажеш, че се познавате от няколко дена/седмици/месеци само ще затвърдиш теорията ми, че ти и хората като теб са ВЕЧНО ВЪВ ФИЛМА!
да, знам че това е "проблемът"
просто бях саркастичен, щото си натирила момчето, па после си сетила да го обичаш, аре у лево
![]()
знам какво е харесване и какво е обич не можеш да плачеш за някой от радост че го виждаш(сега в случая) иначе не сам обичала носега чувствам друго
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
^може, ако си емоционално нестабилна а.к.а шизо![]()
Еее, ама за малко да си повярваш! Аз мога да зарева когато си поискам, трябват ми макс 10 сек, да не говорим за истеричен смях и тем подобни крайни работи. ;Д Самовнушението е голяма работа, да знаеш.
едит: Сейзър оф Пауър (трябваше да ти копна ника,кво го карам и аз на памет :Д ), ае стига де, ти пък ме изкара няква пълна откачалка. :Д
не се занимавай с момче от друг град.. 1 няма смисъл няя бъдеще.. 2 не си сигурна че ако евентуално "тръгнете" той няма да те лъже и да ходи с 839249834 момичета едновременно ..![]()
не не сам спокойно мразя емутаа
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
или пиши по темата или ваобще не пиши на колко си 13,14 може би
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Мила,той просто се е почувствал отблъснат...за това прави така...Ти си му го казала и открито предполагам, момчета...Първоначално написано от igoinsane
![]()
![]()
^^ ....Деца,и ти незнаеш какво искаш..първо съвети искаш,сега пък се заяждаш.Първоначално написано от igoinsane
Иначе по темата...не ходи с него, и не ''страдай''за него ,просто не си заслужава.Пък и като се заяжда с теб,эа какво ти е?!Я най- добре не се эанимавай с такива типове.
емутаОМG
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
em obqsni mu vnimatelno 4e ti e prishtrakala druga pesen i sq go obi4ash toi ko e fliuben f tebe nqaa mn da mu puka![]()
uspeh!!!
без ПОДПИС ... xD
^и тогава ше е баси баламурника
![]()
Да ти представяш ли си как ще стане.....никакъв шанс просто е трябвало да му даде шанс когато е имала тази възможност сега вече е късно направила е грешка сега ще си изкупва винатаПървоначално написано от tigity
ами така е... момичетата са на вълни и настроениямомчето я хареса, тя него не.той се почуства отблъснат и я забравя, тогава става: момичето го харесва,той нея не.
чисто и просто. такова си поискала такова е станало.мисли по-добре преди да му кажеш няма смисал. сега от къде дойде смисала?
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Ох, вие тази омраза за нищо я нямате бре.
Показва лошо отношение и веднага решавате, че ви мрази.
Ти мислиш реалистично и явно знаеш до някъде какво искаш след като си преценила, че не искаш да имаш връзка от разстояние.
Това е въпрос на личен избор, обстоятелствата не зависят нито от теб, нито от него, така че би трябвало да уважи избора ти, защото ти имаш правото да не се съгласиш.
Прекалено много се впрягаш и извини ме, ако греша, но правиш от мухата слон.Вземете се разберете, ако пък отказва да приеме решението ти-явно не е достатъчно зрял и разбран.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Правилно +1 Всеки да живее своя живот, там където си еПървоначално написано от zaichence_ghp
Връзките от разтояние са болезнени, самата Любов от разтояние е болезнена и за двамата партньори, когато той има нужда от Теб ти няма да си до него и обратното, така чче трябва да Продължиш Напред!
![]()
Бе мрази те-хубаво.Да не би да е единствен?!?Знай само едно мъжете са говеда!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Знае ли,че го обичаш?Да не би да ти отмъщава за това,че преди не си го обикнала и си го отхвърлила?Първоначално написано от igoinsane
Явно още го е яд, че е станало така и затова се държи враждебно...Ти не си искала нарочно да го нараниш, това е ясно, просто не си имала такива чувства.Но понякога става така, че и другия, който е нямал чувства хлътва и накрая нещата се обръщат...
vij kakuf si az ukorajaaam momi4eto da si poprafi greshkata a ti kakfi prikazfashПървоначално написано от ```Suncho```
![]()
![]()
:P
без ПОДПИС ... xD