- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се държи така ?? ;(
Ами .. в момента се движа в една прекрасна компания .. сички са много мили с мене .. ( всички са момчета , а аз съм единствено момиче ) много се кефя когато съм при тях , споделям си всичко .. и когато искам нещо , винаги са насреща.. абе с две думи задружна компания и точно за това съм при тях , не като повечето само да се газарят един на друг и като повечето копмпании с момичета .. "я виж кава хубава чантичка си купих" "виж ми новите чехли " .. точно за това се кефя , че съм при момчета .. сичко беше добре , докато един ден не се изтърсих пред едното момче че го харесвам , харесвах го от 2-3 месеца и му казах защото повече неможех да крия .. задушавах се общо взето .. и това момче .. след като разбра почна да се ебава с мене много гадно и никога преди не се беше ебавал така .. бъзикаше ме неща ,, даже един ден ми написа че ме харесва , аз замалко не му се вързах и той каза "забрей целия чат е гавра"
.. почнал да настройва някои от момчетата .. а аз искам поне да си върнем приятелството .. опитах се да му обясня криво ляво .. че не ми харесва как се държи , а той само се излигави и нищо не каза ..
![]()
Честно ви казвам ше се побъркам ,защо се държи така нямам намерение да се карам с него щото се пак сме от една компания и тряа сме честни един към друг ..![]()
Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]