- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се държи така ?? ;(
Ами .. в момента се движа в една прекрасна компания .. сички са много мили с мене .. ( всички са момчета , а аз съм единствено момиче ) много се кефя когато съм при тях , споделям си всичко .. и когато искам нещо , винаги са насреща.. абе с две думи задружна компания и точно за това съм при тях , не като повечето само да се газарят един на друг и като повечето копмпании с момичета .. "я виж кава хубава чантичка си купих" "виж ми новите чехли " .. точно за това се кефя , че съм при момчета .. сичко беше добре , докато един ден не се изтърсих пред едното момче че го харесвам , харесвах го от 2-3 месеца и му казах защото повече неможех да крия .. задушавах се общо взето .. и това момче .. след като разбра почна да се ебава с мене много гадно и никога преди не се беше ебавал така .. бъзикаше ме неща ,, даже един ден ми написа че ме харесва , аз замалко не му се вързах и той каза "забрей целия чат е гавра"
.. почнал да настройва някои от момчетата .. а аз искам поне да си върнем приятелството .. опитах се да му обясня криво ляво .. че не ми харесва как се държи , а той само се излигави и нищо не каза ..
![]()
Честно ви казвам ше се побъркам ,защо се държи така нямам намерение да се карам с него щото се пак сме от една компания и тряа сме честни един към друг ..![]()
Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]
Toq e na 16 ..
Абе и на 20 да е, акъла му и на 7 годишен не е. Оставяй го, не си заслужава.
Only the good die young. All the evil seems to live forever..
Ами да обикновенно момченца на по 12 се държат такаКато не знаят как да покaжат чувствата си ...
![]()
Имаше едно момченце в 3ти клас като бях което секи ден ме удряше с тетрадката си по главата и после се оказа че ме харесва![]()
Поговори с него,обаче на четири очи.Питай го защо се държи така с теб,и се изяснете.Този наистина нещо му хлопа.Поне можеше най-учтиво да ти каже,че не те харесва или нещо от сорта.
Той може да го каже, обаче на нас момчетата ни е малко трудно да си изразим чуствата и за това ги прекриваме правейки това което момичетата не харесват.да ги ебаваме лошо, да ги удрят някои... да ги обиждат и всичко подобно, но идва време когато се осъзнаваме сами и при мене лично това дойде когато видях отстрани как изглеждам... ужасих сеПървоначално написано от Люси
и от тогава нямам такива проблеми.
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Пък на мен миналата година едно момиче си призна,че ме харесва.Как разбрах ли? Еми докато аз съм на междучасие и съм оставил тетрадката отзад се появиха много загадъчни неща (няма да кажа тъй като съм срамежливПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
)
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не схващам какво харесваш в него, като е такъв кретен. Забрави го, такива момчета нямат оправия.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тъй е .. обаче в някои случаи харесвам момчета без да знам защо .. него просто си го харесвам .. като гадже .. а другите като приятели .. а не бих казала че е най-големия красавец ..Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Първоначално написано от MaMkaMy
Ей, MaMkaMy,евалата,че си се погледнал от страни и си се променил.
Повечето момчета нямат тази смелост![]()
Хаха, е няма такъв индивид...![]()
Постъпката му е крайно инфантилна, но явно и самия момък е още зелен-зелен, та не може да си даде сметка колко смешна е реакцията му и последвалата промяна в отношението му спрямо теб.
Вместо да се ядосваш заради някакъв малоумен мухльо се кефи на останалата част от компанията и пълен игнор за оборотния смешник!
Да се научи как да се държи и тогава да се прави на готин, ама че работа...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Може той да си е помислил,че се бъзикаш с него,може и той да те харесва,а може да не му дреме просто.
Наи добре поговорете на 4 о4и![]()
![]()
хаха позната история СПРИ да го харесваш преди да е станало късно![]()
Ами не се занимавай повече с него и толкова,да си мисли каквото си иска