- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хванати в изневяра?
Е гледахте ли първия епизод по диема плюс.Какво ви е мнението? Аз лично съм възмутена. ( ставаше на въпрос за мъж,който изневерява на бременната си жена с 2-ро дете в собствения им апартамент и тичаше да и посяга.)
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ми аз видях само малко и също като теб съм възмутена, но само такива работи ще има в "предаването". Кфо ли не измислят вече..
Some things are better left unsaid!
Тия и двамата бяха ебати селяндурите - как зяе по жена му и как псува екипа на предаването... А пък тази русичката (любовницата) аз ако бях на мястото на бременното момиче тая направо щях да и изкъртя ченето - ше й вика изрод, фригидна кучка и не знам си кво още. Такива нямат грам морал, нямат никви ценностни системи - само бой оправя работата Cool И тоя мъжа й лелеле нагъл бе - не стига, че го хвана в леглото с друга, ами продължава да се обеснява, че я бил обичал - тва винаги много ме е нервело в мъжете (или в част от тях) като ги хванат в крачка и си мислят, че едно "ама аз обичам тебе не нея" ще оправи нещата...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ХаХаХаХаХаХа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
голям смях ще пада с тези
![]()
![]()
![]()