- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тривитаминол ? :)
Прочетох доста за този прочут ТРИВИТАМИНОЛ и имам следните въпроси :
Най-добрата от всичките казани рецепти или с какво да направя маската ?
Ще има ли разлика в ефекта ако използвам само тривитаминол ?
Колко пъти на седмица трябва да се използва ?
Колко месеца трябва да се ползва и колко да се почива ?
Колко сантиметра г/д расте косата за месец ?
Трябва ли да се спре употребата на преси за коса , лакове , кристали ?
Има ли странични ефекти ?
Прави ли косата по-гъста или просто по-обемна ?
Съставки като газ и маз с какво биха могли да се заменят ?
Каква беше разликата когато ВИЕ го ползвахте ?
Мерси предварително![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=91202
vij nqkoi ot mneniqta i 6te razbere6 kfoto ti trqq![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Най-добрата от всичките казани рецепти или с какво да направя маската ?
2 суп.л. тривитаминол
1 суп.л мас
1 суп.л ракия
1 суп.л оцет
2-3 капки газ.
това е най-добрата изпитана рецепта
Ще има ли разлика в ефекта ако използвам само тривитаминол ?
със сиг резултатът ще се забави повече ако не е на маска
Колко пъти на седмица трябва да се използва ?
два пъти в седмицата, през 3-4 дни
Колко месеца трябва да се ползва и колко да се почива ?
няма ограничения, състава е изцяло от витамини
Колко сантиметра г/д расте косата за месец ?
зависи, 3-6
Трябва ли да се спре употребата на преси за коса , лакове , кристали ?
мисля че няма ограничения
Има ли странични ефекти ?
абсолютно никакви
Прави ли косата по-гъста или просто по-обемна ?
сгъстява я
Съставки като газ и маз с какво биха могли да се заменят ?
няма как да се заменят с друго, ако си си изрусявала косата или си й правила кичури ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЕЗ ГАЗ!
Каква беше разликата когато ВИЕ го ползвахте ?
косата става мн по-пухкава, бляскава и расте бързо
дано да съм била полезна![]()
![]()
![]()
аз го ползвам от скоро (скоро ,скоро вече месец стана сигурно) и съм мн доволна,косата ми има такав блясък,толкова е мека че нямам думи
разбрах за тривитаминола от този форум и никак не съжалявам че се навих и зпочнах да си правя такава маска
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
s3xy... taq maska kak se polzv KOGa se slaga i kolko vreme sedi ako nqkoi dryg znae molq kajete
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
HELP kaje te za tazi maska naistina...na men sa6to mi trqbva xaxa...PlS![]()
Първоначално написано от s3xy...
Мерси много![]()
![]()
![]()
Информацията е много полезна- и аз реших да пробвам,но имам няколко въпроса.Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта?
Надявам се някой да ми отговори
![]()
Ще има ефект ако се използва само тривитаминол, но другите продукти също са полезни и е по добре с тях.
Газ има в железарийте и такива подобни магазини(тривитаминол за животни, газ от железария..хахах)А без газ може, да
Попринцип всички маски се мажат в корените и после по дължината на косата.Аз си слагам найлонова торбична на главата, отгоре вестник и шапка или хавлия.Престоява се поне час-час и половина...това си се отнася за всички маски
Аз днес си купих тривитаминол и почвам с маските
може да добавиш и жълтък и мед..примерно
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Първоначално написано от InnchetO
1. Моята рецепта:
2 с.л. Тривитаминол
1 с.л. алкохол (ракия, водка)
1 с.л. бадемово масло
1 с.л лимонов сок
1. с.л. кисело мляко (за еластичност на косъма)
2. Разлика не знам дали ще има, но съм сигурност косата ще се омазнява по- бързо тъй като това са витамини на мастна основа
3. Ами ако го използваш 2 пъти в седмицата, го ползвай 1 месец и направи месец или два почивка, а ако го ползвам по веднъж в седмицата, си прави маската 2 месеца, след това отново почивка, тъй като може да започне да ти капе косата.
4. Написах по- горе
5. За месец? различно.. при мен се наблюдаваше около 2-3 см...
6. Не. Можеш да си използваш свободно каквото си искаш- и преса, и лак, пяна..
7. Не, няма странични ефекти.
8. Сгъстява косата, и заздравява накъсаната и увредена коса.
9. Лично аз не слагам нито газ нито мас.
10. Разликата? Ами започна да ми расте нова коса, в началото беше смешно тъй като новите косъмчета бяха късички и стърчаха, но сега всичко е ОК. Лично аз препоръчвам маската с Тривитаминол, тъй като наистина помага и действа. Дано съм помогнала с нещо.![]()
Отговорите на всички въпроси се съдържат в темата за дългата и гъста коса с 32 страници.
може и само с тривитаминол да се мажеш, без газ и маз, но е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО и ЖЕЛАТЕЛНО дае с газ и маз. Два пъти в седмицата се използва. Както по-горе едно девойче каза - през 3-4 дни.Първоначално написано от InnchetO
След 6тия месец ще забележиш КОРЕННА, КОРЕННА промяна в косата. Всичко е постепенно. След първия месец ще си доволна. Слд втрия ще ти стане тъпо, че след първия си се радвала така, защото след втория ще е още по-добре. После и така с третия, четвъртия и така нататък месеци.
При него няма почивка пимерно като да се използва един месец, един месец - неи т.н. Ползваш го когато си искаш. Не еобезателно задължително да спреш с пресите, ютиите, лаковете и т.н. продукти за коса. Просто ще е добре да ги НАМАЛИШ. Все пак красотатаиска жертви. Естествено, че прави косата по-обемна. Та нали засилва растежа й, нормално... Относно обема .. всеки има различни виждания за обем. Но не си и мисли, че примерно, ще ти стане спескана. Косата просто ще изглежда добре..![]()
Благодаря много на всички,който отговориха на темата,макар и да не съм аз авторката отговорите бяха много точни.Мисля да го опитам,пък каквото ще да става![]()
Даа,мерси много само да питам има ли някакви други продукти,които да могат да се смесят с тривитаминола,щото тея с газта и другите работи мама ше се противи,чудя се дали само тривитаминол да си слагам,нали е същото?Просто ефекта почва да си личи по-късно?![]()
![]()
охх сега как ме напла6ихте някой спомена 4е при по 4еста употреба без по4ивка може да окапе косата...наистина ли е възможно???
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Първоначално написано от co0L_gIrL
Какво?!?!да окапе? това наистина ли е така....вижда ми се малко..тъпо...как ще окапе това са витамини...
You're singing the songs
Ако не се отмина хубаво маската, запушва порите и косата пада- не може да диша корена
ее хубу ше търкам като ненормална кратуната и готовоа и аз ше слагам само тривитаминола без разните му маски
![]()
На мен от Тривитаминол ми изпада косата...
Само на мен ли така ми влияе зле?![]()
![]()
Много ли сгъстява?!
Аз като го използвах самостоятелно ми правеше косата ужасно мазна и гадна,но като го добавях към маската с газ беше супер
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Оле гора защо ме плашите...ти как го използва, че ти изпада косата...по колко пъти и с какво..Първоначално написано от jghgh
![]()
You're singing the songs
На всеки му влияе различно. На мен никога не ми е падала косата от него, но ви казах- правете почивки, защото в Тривитаминола има витамин А, а той в големи количества може да доведе до обратен ефект- вместо растеж, опадване..Първоначално написано от shmatka888
А да попитам в тази маска може ли да се сложи балсам за коса..защото аз досега така сам си правила маските с балсам, но сега като сложа тривитаминола и незнам .. ааа и другия ми въпрос маската на суха или мокра коса се слага? Аз мисля че е на мокра но все пак да попитам![]()
Суха и след 2 часа я измиваш хубаво с шампуан.Първоначално написано от adkis