.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75

Град
    най - доbре сама
    [b] В повечето случай Тривитаминола е в течен варянт, и няма проблем да си намажеш косата с него да изчакаш да изсъхне след това да я изплакнеш със шампоан и като допълнително подхранване да се намажеж със хининова вода тя се продава във аптеките 1.50 - 2.00 лева най-много тривитаминола е 5.00 - 6.00лв. Той съдържа само витамини и няма странични ефекти лично аз си правя ' маска ' 3-пъти седмично косата ми беше изтощена, третирана, тънка и къса сега има обем , блясък за 1 месец порасна със 7-8см и най - важното сгъсти се ..

Град
    най - доbре сама
    забравих да кажа че няма ефект ако не престанеш да си третираш косата, не казвам изобщо да не ползваш , преси маши и такива неща просто да намалиш и е много по полезно за косата ако я изплакнеш със студена вода.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от kriska18765
    В повечето случай Тривитаминола е в течен варянт, и няма проблем да си намажеш косата с него да изчакаш да изсъхне след това да я изплакнеш със шампоан и като допълнително подхранване да се намажеж със хининова вода тя се продава във аптеките 1.50 - 2.00 лева най-много тривитаминола е 5.00 - 6.00лв. Той съдържа само витамини и няма странични ефекти лично аз си правя ' маска ' 3-пъти седмично косата ми беше изтощена, третирана, тънка и къса сега има обем , блясък за 1 месец порасна със 7-8см и най - важното сгъсти се ..
    Да бе, десет.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

а колко време да стоя с тази маска , някои казват цяла нощ, други 2-3 часа ?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Както решиш Може и 2часа (минимум) или да спиш с нея.

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз ползвам тази маска,но в последно време слагам само Тривитаминола,защото едн аот моя клас има много дълга коса и я питах как я е пуснала толкова и тя ми каза че се маже с Тривитаминола,но само с него без маска и косата и е наистина удивителна,ето маската която аз съм правила:

Да попитам.Виждаш ли разлика наистина между маска с Тривитаминол и разни други неща и само Тривитаминола?
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    София
    Снощи си намазах косата само с тривитаминол и сега ми е направо уникална И преди съм го ползвала, но като маска и определено така, когато ползвам само от него, косата ми става по-хубава Въпреки,че и др. продукти, които се слагат за маската доста подхранват, явно на мойта коса и се отразява по-добре само тривитаминол.

Ще взема и аз да пробвам,като си купя пак Тривитаминола

Смятам да го нанеса само в корените,а по дължината да речем кисело мляко с още нещо...каквото имам под ръка

Град
    София
    Защо не го нанесеш по цялата коса ? Много хубаво действа на крайщата. Някои даже казват, че от тривитаминола косата им е спряла да съфти

И така ще пробвам
    Само да си купя

Град
    София
    Добрем После пиши да кажеш какъв е бил резултатът :P

Задължително

Супер фен Аватара на pressiana
    Ами ако стане обратният ефект, като си намажете целите коси с тривитаминол? Пък и така 1 шишенце ще ми стигне за дооста по-малко време.

Айде, една година ми трябваше за този резултат, но чакането си струваше... Този месец - цели 3см. ми порасна косата.
    Дерзайте!
    Тривитаминола помага, но иска псотоянство.

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    @HellOfaHottie: Искаш да кажеш, че след 1 година мазане косата ти е започнала да расте с 3 см. на месец, или през цялата година ти е растяла с толкова (в резултат от мазането)?
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Искаш да кажеш,че цяла една година си ползвала тривитаминол ?

а по колко пъти на седмица/месец се прави (говорим само за тривитаминол, без нищо друго) и има ли някакви почивки?

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от Nithael
    а по колко пъти на седмица/месец се прави (говорим само за тривитаминол, без нищо друго) и има ли някакви почивки?
    Аз се мажех веднъж седмично. Принципно, за да не привикне косата трябва да се редува, примерно, два месеца правиш маска - два месеца-не

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Цитирай Първоначално написано от Nithael

Аз през седмица си правя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

аха, мерси :Р

По принцип аз използвах само тривитаминол (без други премесени продукти), намазвах си го в корените само и стоях така поне два часа(може и повече) с торбичка и кърпа на главата, но после трябва обило със шампоана да си измиеш, че остава мазно. Поне 2 пъти седмично си правех в началото.. При мене лично разликата беше в самото състояние на косата, а не в дулжината(въпреки че точно заради това го почнах..).Косата ми стана мн мека, лъскава и със мн здрав вид. Относно разтежа, аз отдавна исках да ми попоразне косата (а мойта е от бавнорастящите) и какво ли не съм и слагала , но ефект - супер минимален. Успя да порасне това лято, защото просто бях оставила да почива (никакви преси и лакове).Само я решех редовно (в корените- да усетиш масажа на скалпа) и за 2 месеца порасна около 3 см.

Може ли вместо кърпа, след като се намажа, да сложа шапка?
    Слагам някакъв найлонов плик и отгоре 2 шапки, ще има ли същия ефект?

Unhappy

при мен все още няма ефект

А дали ще стане нещо ако се използва тривитаминола след като му изтече срока на годност ?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2008 година .
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си