- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кое бихте ИзБрАли
М по принцип бих казала второто,НО сега като се замисля,в момента съм избрала първото!Абе шантава работа...
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
трябва да ги познавам хората,че да разсъждавам.... така не мога аз![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
мхммм...Първоначално написано от KillSwitchEngage
аз вече се оттучих да се занимавам с тъпи плейбои... бойкооооот!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
...този към когото имам чувства. 0.о
Какъв е смисъла да избера някой, който ме обича и е сериозен, ако аз не споделям чувствата му и не ме вълнува в такава степен?!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
2![]()
Ти па нито едната крайност не си избрала, нито другата.
Ми ако първия също ме харесва? То такиа неща се случват![]()
Иначе отговорът "и двамата" ме израдва досега :р Лично за мен зависи от човека.
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
Честно казано се замислих преди да избера... Предполагам, че тръпката ще ме привлече повече.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
da pove4eto te savetvat da slu6ame razyma si 4e lubovta otminava dori i maika mi se tai mi govori oba4eeee sarceto vzima silata to re6avaПървоначално написано от evichka_lonelyy
ina4e pusnah tazi tema vav vrazka s moq luboven jivot kakto nqkoi se dosetiha ...6te razkaja po podrobno
trapkata mi ax ne moga da spra da mislq za nego pesnite daje mi napomnqt za nego vaob6te mai sam vlubenatoi mi e usmivkata pred nego sam sebe si znae 4e go haresvam ama mai trqbva dymite mi da sa po silni i ne6ty mn stamno kato mu kazah 4e go har toi kaza 4e moje da stanene6ty no iska da napravi 18 toest mart
\a sega za drugiq emi v4era se vidqhme s nego no mom4eto si li4i 4e e svqsno i posle mi pi6a mn te obi4am nqkvi sarca i mi stana mn gadno 6tot e hubavi4ak 4e i negov fr mi pi6e gledam 4e izliza6 s N.dano da stane ne6ty ..ama sarcety mi e pleneno ot dryg ako parviq go nqma6e sig 6tqh i az da otvarna na 4yvstvata mu no uvi
+1Първоначално написано от Люси
![]()
![]()
![]()
Третият отговор:Двамата взети заедно.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Предпочитам за малко щастлива с човек с който чувствам тръпка отколкото цял живот нещастна със сериозен човек който ме обича.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Когато обичаш-има тръпка!Следователно и ти се разтуптява сърцето всеки път,когато видиш човека,към когото имаш чувства.Първоначално написано от lofff1991.f
Важно е в една връзка и на теб да ти е готино,приятно,да искаш да си постоянно с този човек...той може да те обича и да е сериозен и да ти дава всичко,но когато ти нямаш тези чувства към него,има ли смисъл?Ако и първия има чувства като твойте,давай с него...от думите ти си личи че предпочиташ да си с него...![]()
много е трудно да намериш някой, който наистина те обича ...затова аз избирам 2рото (ако и аз го обичам, разбира се )![]()
ms mnogo danoПървоначално написано от ...FaShIoN...
![]()
Нищо няма да избера.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
всички такива като теб ще изберат това... неква тръпка която може и да е за 1-2 дена... ама си избираш нея... слабо.....Първоначално написано от sladur4etyYy
<N>
аз предпочитам 2 в 1![]()
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
da mi e slabost i da mi raztuptqva sarceto i sa6tevremenno da me obi4aПървоначално написано от _sheherezada_
![]()
![]()
![]()
Бих избрал ядене и пиене,
и ако мо`а `фана некоя сгодна женица...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg