- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кое бихте ИзБрАли
Попринцип първия,ама ако и ти го обичаш и той те обича втория![]()
![]()
От поста ти трябва да разбирам,че първия няма сериозни намерения към мен,не ме обича и е просто увлечение, докато вторият е неговата противоположност.Първоначално написано от lofff1991.f
Понеже съм инат,най-вероятно ще избера "дивото" пред "питомното" и със сигурност ще съжалявам след това.
Все пак най-добре би било,ако момчето е със сборен характер от горните споменати.
Ако питаш мен...вече да....безразлична съм....Първоначално написано от ELiTyYy
То така става човек като не се осъзнае на време какво има рано или късно го губи.....
![]()
Естествено,че първия...за какво ми е някой,към когото не изпитвам нищо![]()
someone else...
В началото винаги има тръпка и ти се разтуптява сърцето. След време тази тръпка ще отмине и ако искате най-вече първото ще си останете на сухо след време ;] В началото е тръпката и харесването, а после е обичта и сериозността на нещата. Ако търсите тръпка и да ви се разтуптява сърцето... винаги може да станете курви и да сменяте готини гаджета през 1-2 седмици.Първоначално написано от lofff1991.f
Та моето мнение по този въпрос предполагам вече го знаете... предпочитам човек, който ме обича и знам, че е сериозен, защото най-много от това ми идва тръпката и ми се разтуптява сърцето![]()
който разтуптява сърцето естествено![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!