Била съм модел в две модни агенций .. нестига, че ми бяха опропастили цялата коса (боядисвана в какви ли не БАРГИ и чудесии, кожата от фон дю тен-ите ми стана на ГЪЗ и едвам си я оправям) , но за капак на всичкото отгоре ми плащаха ЦИФРИ по-малко от това, което действително бях заработила. Занимавах се с това от 9 годишна възраст, ходила съм по ревюта и какво ли не .. пълна загуба на време и съм им дала на ши*аната агенция мнооооого ама много повече, от колкото те на мене .. ако искаш да бъдеш успяла манекенка трябва да се чукаш със сички подред
.. Сега като се замислих бях лятото в Албена на ревю и на приятелката ми (с която си общувах най-много от момичетата в агенцията) и казаха, че ако иска да си вземе парите от ревюто трябвало да се нае*е с някакав смръдливец
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПРОСТООООООООО .. не си го ПРИЧИНЯВАЙ ...
А договор не си заслужава ептен да подписваш ! Защото ако все пак си решила да се потиш като фотомодел или манекенка при подписване на договор, ако друга агенция ти предложи нещо по-добро като работа/изява неможеш да приемеш
..
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!