Цитирай Първоначално написано от oldmanriver
Мила,така като те гледам на снимката,с тези сенки под очите(жени на 40г. не ги имат такива) с това червили и с тази поза,повярвай ми никъде ама никъде няма да направиш впчетление и да бъдеш успешен модел.Преди да се захванеш със тази работа ,поработи малко над себе си и тогава пиши теми дали да подписваш или не!Чудя се ,как не те е срам да се излагаш по този начин?От такива пикли като теб,вазпитаните и успешни момиче,който работят като модели в чужбина и се трепят денонощно,ги е срам да кажат каква йм е професията.За да станеш ,найстина успещшен модел се изисква адкса дисциплина,амбиция,талант и найстина женствена красота и харизма.Повярвай ми от снимката,която видях тук съм сигурен ,че ти ги нямаш тези даденостиУспех с подписването на договорите...
Az pyk smqtam 4e ti ne si nai-to4niq 4ovek koito trqbva da kritikuva kak trqbva da izglejda edin model ..o6te pove4e pyk da kritikuva6 mene...6tom sa mi predlojili dogovor moje pyk i da imam nqkykav potencial ....sigurno s tozi otgovor o4akva6 da trygna da te ubijdam i da te kritikuvam,no ne vyznamerqvam da ti predostavq tova udovolstvie poneje ne sym na tvoeto nisko nivo vse pak az sym pusnala tazi tema za syvet po ve4e zadaden vypros ..a ne sym q pusnala po temata da re4em "hora stavam li za model" ili pyk "hora izglejdam li kato model" temata e pusnata po ve4e svyr6en fakt v koito nqma nikykvi izrazi s podobna umisyl...no sega ne vyznamerqvam da ti se obesnqvam ..o6te pove4e pyk nqmam namerenie da si gubq vremeto s takiva potrebiteli kato teb