Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
Незнам наистина защо пиша незнам и как да го обесня .. но преди 5 месеца се запознах ... с някой .... беше като сбъдната мечта ... трудно ми беше за вярване ... беше нещо което много исках но дълбоко в себе си знаех ... че никога небих могла да го познавам.. е да но един ден когато най-малко очаквах ... той се появи .. мислех че сънувам бе толкова странно и нереално ... е добре .. но по странно беше усещането вътре в мен... това усещане ... което неможех да разбера още от втория ден ... след запознанството ни ... нещо постоянно ми казваше че това е човекът който има най-много нужда от мен .... нещо постоянно ми повтаряше .... че той е човека на когото най много държа а даже не го познавах ... от втория ден .... бях готова да си дам живота за него ... ( и до ден днешен е така и нещото продължава да ме кара да мисля това ) дори незнам защо Имам приятели ... от доста време ... приятели които ми се водят като най добри ... но незнам не мога да кажа че заслужават толкова колкото той ... познавам го от малко а бих дала всичко да е най-щастливия човек на земята ... И пак незнам що за 4увство е тва .... откъде идва защо и как .... немога да го разбера и въпреки тва продължавам тези мисли ми влияят ... какво ли не правя да е супер... 4овека е просто страхотен но единсвеното което ме блъска от вътре са тези мисли ... защо той да заслужава най много ... защо за него всичко бих напрайла НИЩо НеРазБираМ.... таа според тва всичко което казах ... някой може ли да разбере кво ми стаа дали не се побърквам ... ?!? плс хелп
МолЯ ви Без ТъпИ комЕнтарИ ....
Ами единнственото нещо което мога да ти кажа е че ти хлътваш много здраво и това чувство ще започне много да ти харесва и за да ти го обясня един вид това е химията в любовта просто се случва ей така без причина пожелавам ти чуството да премине в силна любов