.

Виж резултатите на анкетата: Kak pravite trevata na snimkite tolkova zelena

Гласували
3. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ami

1 33,33%
  • zna4i

2 66,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

hi all samo da vi pitam ne6o

zna4i iskam da vi pitam kak si pravite snimkite s tolkova zelena treva i lista i si4ko mn.e qko i neznam kak i nikoi ne iska da mi kaje nai ve4e v sofianci.com sa s takiva snimki i rozovoto stava mn.qko ako e s fotoshop pls daite mi link kum saita s uroka ili ne6o takova 6e se radvam ako mi pomognete a da i kak se zamuglqva obraza naprimer samo glavniq 4ovek se vijda qsno a ostanaloto se razmazva nqkak mn. gotino tova e za sega i da znaete ne namerih po podhodq6 forum izmejdu izbroenite
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

WHAT?! Или аз съм прекалила с алкохола, или създателят на темата няма дар слово
    ..Why can't I be innocent..

Анкетата ме радва.
    Аз ги правя с Ами, ама поразпитай, може и със Значи да става, но не съм пробвала.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    ОМГ тва беше най-подходящата тема за тук... Ами значи... Попринцеп сигурно хората го правят с различни програми, но аз мога да ти обясня за фотошоп...
    Та ето: Отваряш си снимката ---> Image ---> Adjustments ---> Brightness/Contrast И от там намаляш Brightness, а увеличаваш Contrast.
    А относно другото, което се опитваш да обясниш: Трябва първо да очертаеш обекта, предполагам знаеш как става. После Filter ---> Blur ---> Gussian Blur. И избираш вече подходяши настройки в зависимот от желания ефект. Мисля, че е това.
    П.п. Извинявам се за някоя правописна грешка, но съм на Вие с английския.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си