- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да попитаме момичетата...
Хайде девойки кажете сега когато получите оргазъм, всички ли започвате да треперите? Пирятелката ми започва да тепери и се сгушва, сякаш изпада в някакво състояние на блаженство.Случвало ми се е да ме попита колко дълго е седяла сгушена...сякаш губи представа за времето.Кажете сега при всички ли е така?И всички ли мокрите толкова много?![]()
![]()
![]()
ЛЮБОВ Е ДА ДАДЕШ НА НЯКОГО ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ТЕ УНИЩОЖИ, ВЯРВАЙКИ ЧЕ ТОЙ НЯМА ДА ГО НАПРАВИ!
Баси саморекламатаПървоначално написано от Scaglietti
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аааа...явно не съм задал въпроса правилно или това трябва да го приема като некаква лична нападка?Първоначално написано от vaseto0o
![]()
ЛЮБОВ Е ДА ДАДЕШ НА НЯКОГО ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ТЕ УНИЩОЖИ, ВЯРВАЙКИ ЧЕ ТОЙ НЯМА ДА ГО НАПРАВИ!
Е аз пък не с "сгушвам".. Като го кажеш т'ва си представям как някой се е свил на кълбо.. и ми идва следния въпрос: В ква поза го правите, че тя се сгушва?!![]()
Sasho1988
Варна..
Престани да ми взимаш думите от клавиатуратаПървоначално написано от _CuCuTy_
..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Извинявай другарче, повече няма да правя такаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Sasho1988
Варна..
да точно на кълбо...ами без значение в каква поза го правим...тя си се отделя от мен и си ляга без да ми обърне и капка внимание![]()
лелееее евала брато, малко мацки го могата още по-малко момчета могат да докарат някого до такова състояние
в тая тема да не се хвалиш?
![]()
Колко е нагла ..Първоначално написано от Scaglietti
![]()
Scaglietti написа:
да точно на кълбо...ами без значение в каква поза го правим...тя си се отделя от мен и си ляга без да ми обърне и капка внимание
Колко е нагла ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря за отговора...попитах понеже това е първият път когато ми се случва подобно нещо с момиче..
Не се притеснявай.Първоначално написано от Scaglietti
..... Не става при всички .. но все пак хората са различни. : )
Миии не знам дали е точно треперене или е нещо друго ... и аз не знам какво е,но е върховноОсвен това аз също се сгушвам в приятеля си ... А и не виждам нещо лошо в това ... 20-40 мин. (ако не и повече) правим страшен секс и накрая се гушвам в него ... и какъв е проблема?!?!?!Аз също губя представа за времето,но какво от това?!Какво по-хубаво от това едно момиче да е в такъв екстаз,че чак да губи представа за времето...?!
П.П.СиСиТу "сгушване" не означава непременно "човек свит на кълбо!!!"Аз лично (както и много други момичета) се сгушвам в приятеля ми,когато ми е адски готино (или след като съм свършила)...Тогава той (както и аз) успява да ме почувства с всяка част от тялото си...Хммм и да ти кажа...Това действа възбуждащо...(поне при мен и при многоооо мои познати)
Вземи пробвай да го направиш с момче,което обичаш и може би ще разбереш какво е...
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
He}|{Ha_Dpo|`a, нещо засегната ли трябваше да се почувствам?! Просто казах асоциативно с какво свързвам думата, а не с кой и как го правя. Имам си сериозен приятел и мисля, че знам какво е чувството да го правиш "с момче,което обичаш". Моля те не се обаждай неподготвена..
Sasho1988
Варна..
Хах ... По никакъв начин не съм искала да те засегна ... Просто останах с такова впечатление след като прочетох коментара ти и реших да ти отговоря![]()
Само да допълня ..Първоначално написано от _CuCuTy_
![]()
Сиси каза с какво свързва думата и автора потвърди, че става дума точно за това.. А не за сгушване в него .. Момичето се отделя от него и се сгушва на кълбо.
Не го приемай като нападка, просто ти описа нещо съвсем различно от смисъла на темата.![]()
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Уауу! "Вземи пробвай да го направиш с момче,което обичаш и може би ще разбереш какво е..." Това беше комплимент така ли?! Не си прави заключения преди да знаеш кое, как, защо.. Пфф
Sasho1988
Варна..
Моля, моля...дами не се карайте![]()
![]()
интересен въпрос,принципно оргазма на жената е също на тласъци като при мъжа и е нормално момичето да се разтрепети и задъха и да иска да полежи няколко минути след това защото се чувства изстискана
![]()
+1
Аз не се сгушвам,но треперя много ... и да аз мокряПървоначално написано от Scaglietti
![]()
![]()
![]()
+1 .. какво ще рече "толкова много"..колко е това много ? как да ти отговоря ? а за оргазнма.. да .. при мен ефекта на екстаза е същия..Първоначално написано от vaseto0o
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}