- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамно ли е?
az sam na 13 god i imam bqlo te4enie i mn me e sram! vse oshte ne sam trugnala da pravq sex no se pak aky mi se naloji i po gashti4kite mi ima petno....shte umra aky toi gy vidi
pri si4ki li e tka?? normalny li e?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Аа .. викаш аку ти се наложи да правиш секс..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Милата.. дано да ти се наложи де.. Пък ако не ти се наложи.. пфф![]()
Sasho1988
Варна..
И какво му е срамното?!Още си на 13 а за секс мислиш.. и затова те е срам защото не си достатачно порастнала когато станеш на 16-17-18 едва ли ще мислиш така!
smiss imam seriozen priqtel i toi naposleduk mi namekfaa misla 4e oshte mi
e rany no... aky resha 4e gy iskam ... dali toi nqma da me zareje aky go vidi... neznam prosty...
OMG .. не не не![]()
![]()
![]()
П.П. Извинявам се, но .... ох![]()
Оохх, милУтУ тоО! Ии катуУ видиИ.. напраФУУу!!! Ужас! Ще се разплачиИ и шИ си УтудиИ!
Sasho1988
Варна..
sorry 4e predizvikvam prismeh no....![]()
Ако се разплачка бебчо ще го цункаш по главичката и ще му мине, нали така![]()
Баси трябва да участвате във филма "Деца правят деца'![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
НИдей така брИе .. Те имат сИриознЪ фръзкЪ! .. няма тъй да си отиди .. кат' й види гащите ..Първоначално написано от _CuCuTy_
![]()
П.П. Авторке, извинявам се .. обаче определено се замисли преди ' да решиш, че искаш, щотУ той ти прай намеци' ...... Леко си малко малка.
абе не, че нещо момиченце ,ама то пича кат ти сваля бельото определено ще е възбуден и няам мн мн да го гледа...но иначе пък ако ти е много силно иди на лекар... аз преди имах,но сега от няколко месеца хич ама само се оправи ддз..![]()
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Да, и на мен ми е интересно той на колко е години и от кога сте заедно?
мм на 13 и сериозен приятел...ако мислиш че ше те зареже заради 1 петънце я отсега се замисляй как да скъсате, преди да те е изе*ал и да стане страшно
![]()
mmmmm imam cikal i opredeleny znam 4e sam malkai az neiskam da se stiga dy tam !! prosty pitam aky za napred imam i se okaje problem...
Ми като знаеш че си малка кфи са тез тъпи въпроси е?!А и някои съфорумници попитаха от колко време сте заедно и той на колко е .. плс отговори ни (:
Та кажи ни все пак той на колко е и от колко време ходите?
Той сигурно е баткооооооо!! на 14!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Sasho1988
Варна..
mmmm toi e na 15 i hodim ot godina i neshty...
олеле спуках се да се хиля на тая тема![]()
Да ти кажа то и за смях не е..Първоначално написано от haterkata
![]()
Sasho1988
Варна..
^ хахSexyTka вече за пореден път ми крадеш думите от клавиатурата
![]()
Оффф и как ходите държите се за ръчичка и се цункате по бузката ли?!Вече година и нещо?!
do kolkoty toi mi kaza e devstvennadali shte me izluje v tova otnoshenie ;]] puk i za men godina i neshty e mn zashtoto az za 1vi put sam tolkova dulgy s edno mom4e
![]()
![]()
SexyTka да бе направо..ама и той е девствен дее пик щом ходят вече година и нещо значи си била на 11 и нещо а преди него си имала и др момчета щом не си се задържала толкова дълго с момче пък и ти опит нямаш бе момиче! Та от 1 кл ли имаш гаджета
![]()