- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамно ли е?
Засърбяло го момичето (по-скоро момиченцето) на едно място и решило да се почеше...
Така де, ако искаш да се хвалиш пред приятелките си от предучилищната
и да вдигнеш акциите на твоя седмокластник давай...
Ще ти бъде тъпо от безчувственото лашкане и мушкане .
Препоръчвам ти едно - първо да се влюбиш и/или наистина те привлече физически някого (ще разбереш, че си готова за това и няма да ти се наложи да се излагаш по форумите с такива въпроси), не от някакъв дълг, че си ходила с него колко-си-там месеца...
Equality For All !
Офф иска тя съвети от нас..тя е дете още .. то и се допикало тя си мисли че и се е доебало Апък с SexyTka съм съгласна нищо чудно от децката градина да ги е подкарала![]()
Първоначално написано от SexyTka
![]()
![]()
не се сдържах
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
лелеее SexyTka наистина ми четеш мислитекак го правиш?
![]()
pfffff az misla 4e ne trqbva da se gavrim taka s neq shot sig i na neq ne i e mn lesnonaistina e malka no tq ima pravy da pita za napred ne mislite li ?
![]()
![]()
sexY_g1rl ти да не си авторката с нов nickname, а?Първоначално написано от sexY_g1rl
![]()
![]()
![]()
Hyahahyahyh az za Razlika ot neq ne sam lape na 13/14 godinki mila .Az izkazvam sobstveno mnenie i ako vie ne go priemate nqmam namerenie da vi se burkam pfff![]()
ух радвам се, че нещо зачестиха фалшивите nickname-овеПървоначално написано от sexY_g1rl
иначе права си, имаш твое мнение и го казваш, сичко е ок
Аплодисменти за момичето със сериозния приятел =D>
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
само не разбрах авторката защо тряваше да немесва "сериозната им връзка" за да попита дали е нормално да има бяло течение, ама айде, явно аз не разбирам нещо![]()
![]()
![]()
ааами ако са само момчетаПървоначално написано от SexyTka
иначе второто момиче да е на мен!
![]()
![]()
![]()
пфф пожелавам ти да не ти се случва, че виж случайно той те изебал и зарязъл...Life`s Hard Sometimes...
като се замисля тоя пич в днешно време на 15 да е девствен или му е малка, или е дебел, нисък и грозен![]()
![]()
![]()
авторке, погледно първо в неговите гащички ако стигнете до там! после ако не си разочарована му дай да погледне и той![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама чакайте малко.. Как не обеснихте на момичнцето най-същественото..
Слушай ся,авторке..Той след като ти сабуе гащичките ще ги огледа едно хубаво,че и с лупа и под микроскоп ще ги гледа и после ще почне да ги души.. някъде 5 минути ще продължи душенето.. и накрая.. минаваме към съществената част.. Той ще пробва вкуса на гащичките.. .. И ако е доволен.. чак тогава ще имаш достъп до секретната информация,която той крие в своите гащи..![]()
![]()
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
аааа щом ше е така няма сделка, трява ти първо!Първоначално написано от kiss_me{P}
да не забравиш второто момиченце на мен
![]()
omg,az sam po-malka i ot teb(na 12 sam)oba4e ne mislq sledva6tata godina da trugna da se la6kam s "batkovcite"Първоначално написано от Геша
![]()
![]()
![]()
И все пак вие наистина прекалихте с ебавките.
Момичето дори не ви отвръща, а се съмнявам да е чак толкова тъпа че да не загрява. Отговаря като човек, но вие продължавате.. Грозно е.
Да, и на мен ми е смешно че пише малкУ страннУ и че иска да прави секс на 13, но един човек не можеш да го убедиш в правотата си като го иронизираш и му се присмиваш.
Мисля че повече ще обърне внимание на думите ни ако я посъветваме с добро...
Аз лично на такъв проблем бих отговорила хладнокръвно, абстрахирайки се от възрастта, начина на писане и т.н.
Мила, НЕ ГО ПРАВИ. После много ще съжаляваш.
Малка си.
Не позволявай някой да те притиска.
Тва че на хлапака му се ебе не значи че трябва да му пускаш, особено след като не си готова (когато човек е готов се усеща, не се задават тъпи въпроси!)
ЧАКАЙ. Може да ти отнеме 3 години, може 4... но когато се почувстваш спокойна и готова, когато познаваш достатъчно добре тялото си - тогава го направи.
Бас държа че ти даже не маструбираш. Закъде си се засилила за секс?
Не го прави.
За бялото течение - всяка жена има, и доколкото знам почти всяка си мисли че това е нещо нормално и го оставя настрана. Отиди с майка си на преглед при гинеколог, да каже специалист дали е за лечение или не тека.
Също така, пак да повторя - не прави секс на 13!!
пп. Едва ли ще е проблем и ще е отблъскащо да имаш секрет по гащичките, но според мен е по-добре да няма петна. Тва ти го казвам само информативно, да не тръгнеш дами правиш секс...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аха, да бе, на 13 години и имала "сериозен" приятел. Знаеш ли изобщо значението на тая дума? И щом е толкова "сериозен", на колко години тръгнахте - на 10 ли?! Ти си само една тъпа малка пикла. Няма кво да кажа повече...Първоначално написано от sw3et_babyY
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Da naistina si malka za sex.No se pak ne mislq 4e e za podigrafkaVij edno mom4e ako te obi4a kakto kazvash i durji na teb nadali shte se oplashi ot edno petunce{ako izobshto go vidi} taka4e ne se pritesnqvai.Az imam edna priqtelka koqto spa s mom4e na 13 no tazi vuzrast ... Iz4akai pone oshte 1 god! nai malko ...
Много е срамно ти си първата с такъв проблем![]()
Don't worry, be happy!
Не виждам какво толкова смешно има ... пубери !!!
Към авторката:
ти сигурна ли си че имаш бяло течение или просто си забелязала петна по бельото си??
Бялото течение, въпреки че доста жени си живеят с него .. може да е индикатор на сериозно възпъление .. отиди при специалист за консултация и преглед.
Иначе за секс наистина е малко рано, но .. знам ли какво е нормалното вече за сегашното поколение![]()
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
Искаш ли да ти се наложи? Няма проблеми, само накарай вашите да не ме съдят после.
Има ли значение дали някой ще го види. Хвани се занеси на доктор да види кво може да направи. И да няма "срам ме е"!
ти колко седмици стоиш с едни гащи извинявай??
или пък на 13 години и 'ако случайно го поискам'...чуваш ли се кфи глупости говориш?или го искаш или не!така или иначе той ВСЕ някога ше те зареже...няма да се жени за тебе я ;д ако всеки ден си сменяш бельото и ползваш ежедневни превръзки(от ония тъничките на олуейс) неа да имаш проблеми ;д парфюмирай си гащите за да не му прай впечетление ;д;д;д
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Mоже да и се наложи на момичето да прави секс![]()
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев