.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109

Град
    Go Skate Day ! ! !
    aaa nenenenenenne
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Отвратителни сте !!! Нормално е моми4ето да се притеснява...може да не е с това мом4е, но след две, три години ще го направи.. вий да не сте по- добре! Половината сте се ебали на по 14,а приятеля й сте хванали за базик
    Виж, аз имах същия проблем, ходих на гениколог и той ми каза, 4е доста момичета са така, особенно с по-тъмните очи, коса или кожа. Сега, като ми се нормализира цикъла, ми се пооправи. Ти като ще правиш секс ще се измиеш преди това и ще си смениш бельото...а и освен това може да мине, все едно си се подмокрила от възбуда. Ако толкова се притеснява6 си зема6 пакет4е смрадлика от аптеката, прави6 си 4ай4е и през няколко дни се подмиваш с него
    Ииии наистина си малка, колкото и да се обичате и да сте заедно отдавна...просто е вредно дори за твоя организум! Умната

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

of maikoooo abe ne moga da razbera kvo vi stava na vs be?!?!?! nekvi 13-14 godi6ni mi govorqt za sex...abe vie ste DECA... spored men nqma za kvo da se pritesnqva6 ako ne smqta6 da go pravi6 na taq vuzrast!!!!!ama ti qvno vuznamerqva6 taka 4 si tro6i glavata..

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    i az imam takova te4enie ama ne mi p uka i priqtela mi me lije i mu haresva
    На къде отива света ... 12,13 години си ги нямат за нищо,вместо да си учат уроците те за секс ми мислят

Аз също сам на 13 и миналата година имах същото течение но после ми спря и след около 1-2 месеца ми дойде.Така ще спокойно ще се оправиш.

Град
    Елхово
    пфф.. хаха.. че какво му е срамното ?! всяка жена го има едва ли ще те зареже! не ставай смешна !!

Уфф нямам думи колко подигравателно и глупаво се държите към момичето ?! Незнам просто какво да ви кажаа задала е въпрос! Просто отговорете ;] Не видях някъде във въпроса и да пише: Според вас малка ли съм?! СПРЕТЕ БЕЕ,тука форум ли е или място за подигравки??

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    OMG .. не не не

П.П. Извинявам се, но .... ох

po temata:
    spokoino
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Боже,боже
    не sorry ама ти ли беше където разправяше,че си играеш с куклите пред блока,а няква твоя приятелка била,забележете КУРВА......оООООоОоОоОо не.........
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си