- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли гинекологът да разбере, че ципата ми е скъсана?
Значи, ако ми се наложи да ходя на гинеколок, може ли да разбере че съм си скъсала сама ципата - четох че се намирала на 8 см, пък тя....тъй както и да е ..... може ли да разбере дали е скъсана или че просто нямам такава....
Не искам тъпи изказвания, моля ви!
Мерси за всичко!
т.7
krem4et0
Разбира се, че може, нали ще види ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Вижда се , за жалост.![]()
може да види ама дори и да види ако не искаш да акзва на ваще просто я предупреди и й обясни кво е станало ако искаш
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
За жалост се вижда, ама споко, ако ти не искаш, няма да кажат на майка ти и баща ти![]()
ще разбере , но ако искаш няма да каже на родителите ти...длъжна е да пази лекарска тайна![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Да, ще разбере, че ти е скъсана девствената ципа.Но ако не искаш родителите ти да разбират просто го кажи на гинеколожката/гинеколога.
A.D.I.D.A.S.
Eстесвено че ще разбере то се вижда![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
do kolkoto znam az ne e na 8 a na 2 santimetra.da 6te razbere,no nqma pravo da kazva na va6ite bez tvoe suglasie-lekarska taina.![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Как пишете без да гледате.Сигурно 15 човека казаха 1 и също.И да разбере, ти си непълнолетна и няма никаква лекарска тайна....
На мен тук някъде ми казаха, че дори и да няма 18, тя е длъжна да пази лекарска тайна..Първоначално написано от qwertz
![]()
Behemoth \m/
Първоначално написано от sweet_choci
Какви 8см?! Ти путка виждала ли си?! Биология учила ли си... Ципата е на входа на влагалището! Иии.. няма начин да не разбере, че си обезчестена. То като се разкрачиш пред него/нея всичко се вижда!
Sasho1988
Варна..
тая пък сама си къса ципата, ще не ми викна бее ехоуууу![]()
![]()
+1Първоначално написано от _CuCuTy_
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
как ше разбере бе, той е обучен да ти прави масаж на краката
Ти знаеш ли какво е гинеколог? Прави всичко друго освен да ти бърка в путката![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да, ще разбере но е длъжен да пази лекарска тайнауж де
не съм сигурна още не съм ходила на гинеколог
![]()
![]()
ама ме е страх да ида ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn qsnooO...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Ами няма да види, но трябва да отидеш при някой сляп гинекологПървоначално написано от sweet_choci
![]()
Всички сме равни, но някои са по - равни. (Направо гладки)
eeevala...nekoi da kaje neshto umno!Първоначално написано от qwertz
![]()
+1![]()
Ako e typ kato tebe... nishto nqma da razbere... nai mnogo da ti brykne v uhoto vmesto v putkata....