- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да забременее така?
Znam che tova e edni ot porednite tupi vuprosi zadavashti se tuk ejednevno, no se pritesnqvam i iskam po nqkukv nachin da mi olekne .... Predi dva dena s priqtelkata mi se natiskahme, i dvamata bqhme chisto goli, az bqh otgore i samo se turkahme edni v drug, ne sum pronikval v neq i ne sum svur6val ...
Ima li shans taq technost koqto se otdelq ot men, predi da sum svurshil, da e popadnala nqkude i da stane gafa ... ?!?! Nqma veroqtnost da e bremenna nali ?!?! Mesri predvaritelno i pak sry za tupata tema ....
т.7
krem4et0
Дам, няма вероятност. Няма нужда от коментари " винаги има вероятност".Хората правят секс без презерватив, и нищо им няма, ти се притесняваш от това.
Айде със здраве...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Няма никакъв шанс.Спокойно,приятелката ти не е бременна.
няма шанс бе ПИЧ![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
невъзможно![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
А btw тва ,,търкане' без проникване си имаше някво име дето все го за бравям...звучеше малко като пилатес
![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Петинг му се вика.
Няма шанс, все едно да забременееш от целувка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от Wrathchild
![]()
+1Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
хората като не искат да правят се , се търкатПървоначално написано от evichka_lonelyy
![]()
![]()
![]()
neeeeeee nqma spoX...i tq ne e bremenna...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Споко, след 9 месеца само ще си каже..![]()
It's My Gangsta's And All My Thugs, Come With Hands Up And Show Some Love.. And I Welcome You 2 Detroit City.. I Said Welcome To Detroit City, Every Place Everywhere We Go, Man We Deep Everywhere We Roll...
Първоначално написано от SexyTka
![]()
![]()
![]()