.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен

Пъпките, най-доброто решение за премахването й?

Здравейте! На 18 години съм и около половин година започнаха да ми избиват доста пъпки... като се има предвид, ще кажете то е "нормално"... да но Аз преди това си имах нормалко с другите си приятели, те започнаха да се изчистват а при мен нещата започнаха да се влошават... особено по бузите започнаха да ми излзиат, като се има предвид, че до сега никога не съм имал и 1 там... спазвам хигиена, редовно си мия лицето с халдка вода и сапун... не ги рова много, но когато некоя набере просто няма как да не я изстискам, нали? Все пак не мога да ходя така по улицата... та въпроса ми беше КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ МЕДИКАМЕН ЗА ПРЕМАХВАНЕТО Й? Кажете ми някакво мазило, което наистина ще дава ефект...
    Възможно ли е компютъра да има нещо общо с това? Напоследък доста често си седа на него и си гледам филмчета и играя игрички... дори така се вманиячавам, че по 1-2 дена не излизам.
    Та кажете "КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ МЕДИКАМЕН ЗА ПРЕМАХВАНЕТО Й?"

Град
    where the sun rises
    Най-добре посети кожен лекар или козметик... ''рова'' тва ме разби

Обичам те Миши

^ +1

Наистина и аз имам същия проблем,пробвал съм много мазила но не всички помагаха.Поради тази причина отиди на дерматолог той да те съветва.

отиди на дерматолог най-добре, той ще се съобрази с типа на кожата ти и т.н. иначе има хиляди теми вече

Аз в момента ползвам Acne Out, но не винаги помага. НАй-добре де обърни към лекар. Аз мисля, че компютъра не влияе на лицето ти!
    Don't worry, be happy!

Иди на дерматолог.Това е най-удачното решение.
    Аз ходих преди няколко дни и ми предписа едно за мазана Зинерит ,но обаче спомена ,че ако до 18 години не ми се изчистят някакви хапчета се приемали.
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

...аз съм на 14 и от около година ми излизат пъпки,но в началото на лятото се увеличиха и отидох на дерматолог,а той ми каза да отида на козметик да ми изчистят лицето и пъпките ще започнат да изчезват...два пъти ходих за месец и половина и вече имам точно една пъпка + тва нямам и черни точки а иначе дерматолога ми препочъча продукти на Eucerin и те действат само че идват малко скъпички щото един продукт е около 20 лв....нооо си струва поне според мен

Най-добре отиди да ти изчистят лицето на козметик.
    Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    naskoro pisah v podobna tema.Pri men pomagat adski mnogo na 1vo mqsto "sebium AKN" i sled tfa Nivea Bye Bye spot lusion za po4istvane i SOS stick.Mnogo s1m dovolna..A i ako ne iska6 da ti izlizat kaji 4ao na maionezata
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

В класа ми имаше 1 такъв пъпчивко , ама толкова пъпчив , че буквално имаше по ушите и по врата и отзад и по главата от косата му стърчаха бели връхчета просто ужас Таа всичко оправи с брашно колкото и д е невероятно
    phah

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ексфолиак От 4 години го ползвам!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

времето...

За теб ще ПЕЯ,За теб ще се БИЯ,За теб ще УМРА!!!

ми аз използвам сапун "imex" и към него има крем който скрива пъпките също"imex"

...спри да ядеш и шоколад за 2 седмици и виж дали ше намалеят...при мен действа...и наистина от скоро и аз ползвам на NIVEA новата серия Bye Bye Spot помага ми най много нощния крем и SOS Stick...успех

Wzemi si "Lepten" [ne be ebaam se] Iskam da ti kaja ,4e tova koeto kazva6 ama hi4 ne e hubavo az te suvetvam s bqsna skorost da utide6 pri li4niq si lekar i eventoalno na genekolok!!! zvu4i ti super tupo ama FAKT ,4e kogato se slu4vat dadeni procesi v tqloto se otrazqva na vun6niq vid a v tvoq slu4ai tova ne e normalno .Bi trqalo na tazi vyzvrast hormonite ti da sa se normalizirali i pubertata da e kum kraq si sledovatelno i sledite ot nego da sa se skrili !! li4niq ti lekar 6te ti pomogne pove4e otkolkoto neprofisionalnoto mneie na dr hora ( ni6to li4no ) VNIMAVAI za6toto nqkoi kozmeti4ni produkti mogat da vlo6at sustoqnieto ti !
    Понякога шепна, когато заспивам...
    Понякога чувствам, когато изстивам...
    Понякога плача, когато ми викаш...
    Понякога мразя, когато ми липсваш...
    ..когато ми липсваш....

Град
    Пловдив
    Най-доброто лечение на акнето е "порастване"
    Отнема няколко години, но винаги работи!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    и аз ползвам "sebium AKN" и има и почистващ гел вземи си ги помагат много

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    В класа ми имаше 1 такъв пъпчивко , ама толкова пъпчив , че буквално имаше по ушите и по врата и отзад и по главата от косата му стърчаха бели връхчета просто ужас Таа всичко оправи с брашно колкото и д е невероятно
    Как така с брашно ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си