- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възможно ли е?
Според вас възможно ли е истинско приятелство между момче и момиче? Особено ако някога са имали нещо? сериозни мнения,моля.![]()
Няма невъзможни неща...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
права еПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Raise your fist!
Ми аз имам наи добра фр-ка
Обаче ми се струва някво странно да сме само приятели...![]()
...но пък някои възможни са достатъчно неловки.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
разбира се, че може да има такова приятелство, но зависи как е приключила връзката ви..дали със скандали или по-цивилизовано![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
wtf ест че има О.О
Що за задръстен с предрасъдъци тряя си, за да твърдиш обратното?
Имам приятели момчета и те не са от ден или два, обаче между нас никога не е съществувало сексуално напрежение.
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
Възможно е естествено.[/quote]
Ми виж сега - имам момчета адски добри приятели, ни с нито един от тях не съм имала нещо повече от приятелство. С тях-да, мога да кажа, че има истинско приятелство между двата пола.
Имах много добър приятел, пак момче, с което обаче в следствие имахме връзка - след като се разделихме, колкото и да се мъчим нещата просто не стават. Не можем да сме пак онези приятели, които бяхме преди, нещо повече - не можем да сме никакви приятели, защото малко или много всеки си има все още чувства към другия иии просто не става...
Има ли (имало ли е) чувства по-силни от приятелски един път - с приятелството е свършено или ако не друго - няма да е тоба,което е (било).
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
мхм и рано или късно единия започва да харесва другия ( поне в повечето случеи става така )Първоначално написано от marlboro276
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
от личен опит-->![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MostHated
Пробвай да влезеш там от където си излязъл пък ела ми го кажи пак...
Моето мнение extremely unlikely...
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()