.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Наранява ме

Емии вчера той ми я разрани,така да се каже Мн му е зора понякога ии тия негови пръсти...абе охх тъпо се получава сега,как да го кажа..просто мн ме наранява долу с пръстите сии!!!Е добре че няма нокти..100 пъти му казах да внимава и той само 0к 0к и пак по неговия си груб начин..сега като пишкам ме боли как да го накарам да е по нежен?!Мн ме боли...
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Re: Наранява ме

Цитирай Първоначално написано от mini_brutal_barbie
    Емии вчера той ми я разрани,така да се каже Мн му е зора понякога ии тия негови пръсти...абе охх тъпо се получава сега,как да го кажа..просто мн ме наранява долу с пръстите сии!!!Е добре че няма нокти..100 пъти му казах да внимава и той само 0к 0к и пак по неговия си груб начин..сега като пишкам ме боли как да го накарам да е по нежен?!Мн ме боли...
    ОМГ... ебаси барането ще е ...

И мен са ме ръчкали грубо с пръсти, ама чак да ме боли... Тоя яко те е наранил...

Ми... Сподели му че сега изпитваш дискомфорт заради грубостта му и ако трябва му сложи нещо като ултиматум че няма да те пипа отдолу ако само ще казва "Ок, Ок" а пък няма да е внимателен... баси чудото...
    Или по време на бъркането (или как да го кажа, ебаси ) му хвани ръката и почни да я движиш бавно за да усети какъв ритъм ти е приятен... все пак той трябва да се старае да изпитваш удоволствие от ръката му, а не да те наранява с нея.

Баси, много е гадно като са (прекалено) груби с тялото ти... о.0
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Zashto vyobshte iskash da ti byrka s prysti, kogato ne izpitvash udovolstvie, a bolka, koqto posle prodaljava?

Град
    Paradise
    Ама, че кофти, обясни му, че ако той не се научи да е по - нежен, нещо може да се случи с неговата гордост Някой път леко го стисни по така силничко и го предупреди
    Бтв, ти нямаше ли да слагаш край и да го късаш тоя?

Град
    в съня на елфите
    ами обясни му че ако не се съобразява няма да му даваш и толкова.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ама, че кофти, обясни му, че ако той не се научи да е по - нежен, нещо може да се случи с неговата гордост Някой път леко го стисни по така силничко и го предупреди
    Бтв, ти нямаше ли да слагаш край и да го късаш тоя?
    "toq" go sk1sah da,a toq naranqva6tiq e drug ,ama ne znam kak da vi obqsna taka 4e da ne me zemete za luda ili za kurva smisul,toi mi e mn dobur fr uj ama az vinagi sum go obi4ala..toi ne e 4oveka koito e do mene kogato ne sum dobre,nito nai dobriq mi fr..toi e 4oveka koito zavinagi si ostava v moeto surce.. ne znam kak 6te go priemete sega tova mn e slojno .....to i az ne go razbiram
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

takaa... razbrah... spish pone s 3-ma... ediniq ot teq e mn grub s prastite.. emi teq prasti da si gi zavre otzade da probva s eziche.. ili oshte po lesno.. koeto zavisi ot teb.. da ne mu se nalaga da opitva nito s prasti nito s nishto.. GL

Град
    Plovdiv
    и мен винаги ме разранява, защото трудно се овлажнявам. Ииии с тия пръстии по-зле става ... Земи си от тия овлажняващите гелове на дюрекс. Няма да имаш проблем

Първо, го отрежи, докато ти мине. Второ, следващия път като му правиш минет, му го похапи тук-там, не като него, по-леко, но все пак да го усети, като те пита, погледни го невинно и му обясни, че просто следваш неговото темпо.

Град
    в мечтите ти
    И аз имам един много добър приятел, който много си обичам, ама не му позволявам да ме пипа отдолу.
    По темата-просто, когато започне да те пипа грубо му отмести ръката и му каже или да започне да го прави по-нежно или изобщо да престане , няма смисъл да търпиш, щом те боли.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

АКО СМЯТАТЕ ДА МЕ ОБВИНЯВАТЕ КАКВО И С КОГО ПРАВЯ ПО-ДОБРЕ ИЗОБЩО НЕ ПИШЕТЕ!!!НЕ ВИ ПИТАМ ЗА МНЕНИЕ С КОЙ ГО ПРАВЯ...САМО ГОСПОД МОЖЕ ДA МЕ СЪДИ И ОТЧЕТ ДАВАМ САМО НА НЕГО!!!!!!

Мен ако ме питаш, и на Господ не давай отчет, аз от него чакам доклад още по въпроса за 11-ти септември, ама го мързи явно...

Заеби ги коментарите и добре помисли. Не искаш да те боли - отрежи го.

Аз лично нямам нищо против сексуалността където и да е. Имай гадже, чукай си го, имай приятел, нека ти бърка във влагалището, но не е нужно да те разранява, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си