(ako na nqkoi ne mu se 4ete TOVAA,da ne mi pi6e samo gadni komentari)Eto kakvo se slu4i za rekordnite 2 meseca:4esto izlizahme vs ot stariq ni klas.Haresvah edno mom4e... no si misleh 4e me otbqgva i 4e ne mu e priqtno kogato e s men i re6ih da ostanem priqteli.Nqkolko dni sled kato zavur6ih 7 klas otidohme vsi4ki na negoviq tavan.Ima6e bira,sok i vodka i mn mom4eta(pove4eto gi poznavah)...taka pihme(az ne durja na alkohola,no prosto iskah da probvam).Stana mi malko zamaeno i mom4etata ni naviha da igraem na "gol kent" (po otbori igraem i koito otbor zagubi-maha edna dreha) Est momi4etata pove4e gubiha i ostanah samo po sutien i pantaloni s kolan(vupreki ,4e imahme pravo da mahame grivni,obici,gerdani...a mom4etata nqmat takiva ne6ta i pak ni bieha ) Taka az trqbva6e da maham kolana.Nz za6to no re6ih da mu go sloja na vrata,6toto mi kaza 4e mi har kolana(obiknovenno sum sramejlivo momi4e).Posle toi me zavede otvun na stulbite i mi kaza 4e em har mn iska6e da me celune(li4e6e si 4e mn me har,i tova be6e napravo pla6e6to),no nqma6e smisul,6toto az 6tqh da u4a v dr grad i ne iskah da mu e gadno...zatova izbqgah.Sled sedmica nie se vru6tahme ot edna priqtelka i poneje toi jivee na nqkolko kra4ki ot nas me izprati.I ME PITA KOI HAR?(ne vqrvam da e bil piqn TOLKOVA,za da ne pomni)Kazah mu 4e har nego i posle se celuvahme pred tqh(dori nz za6to go napravih???? ne moga da si go obqsnq).Na edin lager,kudeto vs otidohme,toi tancuva6e s edno momi4e v diskoteka pred o4ite mi...i nqkak tq mu se natiska6e posle mn q namrazih.Mislite li 4e me e izpolzval?